ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Ο... ΛΑΟΣ

 

Στην Ελλάδα ποτέ δεν καταδικάστηκε στην πραγματικότητα το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, από τη λεγόμενη συνείδηση του κόσμου. Ψιλοϋποκριτικό να νοιώθει πράγματι μαγκιά και τιμή ο Έλληνας ότι ανέτρεψε την χούντα, όταν δεν είχε αντισταθεί στους επίορκους αξιωματικούς, οι οποίοι σα σήμερα το 1967 άρπαξαν νταηλίκι την κυβερνητική εξουσία.

Μακριά από παράτες και λόγια παχειά και μπουρδοειδή, η αλήθεια είναι ότι ο γίγας ελληνικός λαός κράτησε παθητική στάση. Σ' όλη τη διάρκεια της επταετίας. Το πιο σωστό είναι να πεις ότι ο κόσμος ήταν αδιάφορος, ενώ ένα ισχυρό ποσοστό ήταν ανοιχτά υπέρ της δικτατορίας.

Μιλάμε δημοκρατικά. Άρα, καταδικαστέο είναι ό,τι μη εκλεγμένο. Ακόμα κι αν ψηφίζουν πολίτες φασίστες. Το αίσχος των αριστερών, των αντιστασιακών ήταν που ήταν αντίθετοι των χουντικών επειδή προέρχονταν από το λεγόμενο χώρο της δεξιάς, της ακροδεξιάς, όχι επειδή ήταν πραξικοπηματίες.

Το άλλο. Η χούντα έπεσε μόνη της. Ούτε ο ''λαός'' την έφερε στην εξουσία, ούτε την έδιωξε. Το παραμυθάκι ότι ο ''λαός'' είναι κυρίαρχος το παίζουν αυτοί που δουλεύουν τον κόσμο.

Και σήμερα αν γίνει μία ακόμα δικτατορία στην Ελλάδα, δεν θα βρει αντίσταση από τις μεγάλες μάζες του κόσμου, ακόμα κι αν διαφωνούν. Επιτέλους! Οι λαοί δεν γεννήθηκαν για να κάνουν επαναστάσεις, ούτε για να τα βάζουν με καθάρματα που με τα τανκ την έχουν δει σωτήρες.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΤΟΥ 1821