Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ

 

Μέχρι εκεί έφτασε ο πόλεμος κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα από τα golden boy του Σύριζα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ισχυρίστηκε ότι τον απείλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Τηλεφωνικώς. Από άγνωστο νούμερο.

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Να κατηγορηθεί τόσο ανεύθυνα, μάλιστα δημόσια, ο συγκεκριμένος εφοπλιστής, ο οποίος ποτέ του δεν απείλησε κανέναν, τηλεφωνικώς κι όχι. «Μου είπε ότι είναι ο Μαρινάκης»… αποκάλυψε ο Τζανακόπουλος.

Κι εγώ μπορώ να πάρω τον Τζανακόπουλο ή τον Πολάκη και να δηλώσω ότι είμαι ο Μαρινάκης. Τι σημαίνει αυτό; Είναι… στοιχείο αυτό που αποδεικνύει ότι εγώ είμαι ο Μαρινάκης;

Δικαιολογημένα κάποια ΜΜΕ σνομπάρισαν την καταγγελία του Τζανακόπουλου. Και το έκαναν όχι διότι είναι διαπλεκόμενα με τον εφοπλιστή. Απλά είναι μία «είδηση» που δεν στηρίζεται πουθενά. Αν είναι δυνατόν! Όταν απειλείται και εκβιάζεται ο Τζανακόπουλος είναι σα να απειλείται και εκβιάζεται ο Τσίπρας, ο πρωθυπουργός. Από ποιόν; Από τον Μαρινάκη, ο οποίος ούτε απειλεί και εκβιάζει κανέναν, ούτε απειλείται και εκβιάζεται από κανέναν. Ρωτήστε και τον εξομολόγο του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΤΕ!