ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ

 

Τι άλλο θα ακούσουμε. Το στοματικό σεξ χαρίζει ψυχική υγεία στις γυναίκες. Φοβερά πράγματα. Τι άλλο θα μάθουμε σε τούτη τη ζωή. Από επιστήμονες, από ειδικούς, όχι τίποτα παραμύθηδες και κομπογιαννίτες. Που θα το πει ο άλλος στην σύντροφό του, για να την πείσει να του κάνει πίπα, διότι στο κορίτσι ήταν ταμπού η είσοδος του πέους στο στόμα της. Με την ευκαιρία. Η λέξη ταμπού είναι πολυνησιακή και σημαίνει σχεδόν θρησκευτική απαγόρευση σε κάτι.

Πράγματι υπάρχουν κάποιες γυναίκες που το έχουν ταμπού το στοματικό όπως και το πρωκτικό σεξ. Χάνουν! Όχι απλά ηδονή, τουλάχιστον όσο αφορά το βύζαγμα του ανδρικού μορίου, αλλά και ρισκάρουν την πιθανότητα να πέσουν στην κατάθλιψη. Επειδή, σύμφωνα με έρευνα του κρατικού νοσοκομείου της Νέας Υόρκης, διαπιστώθηκε η πέρα για πέρα θετική επίδραση στις γυναίκες όταν αρμέγουν το μόριο του συντρόφου.

Φοβερά πράγματα. Με τη βούλα της επιστήμης. Το συμπέρασμα, μάλιστα, υπέρ του στοματικού σεξ έχει μεγαλύτερη σημασία όταν λάβει κανείς υπ' όψιν ότι τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται όλο και περισσότερο επικίνδυνη η κατάθλιψη. Γιατί, όμως, είναι απαραίτητο το τρομπάρισμα με το στόμα, ας το πω έτσι, του πέους από την γυναίκα, όπως υποστηρίζουν οι γιατροί;

Φοβερά πράγματα. Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι το σπέρμα περιέχει ουσίες που βαράνε κατ' ευθείαν στον εγκέφαλο της γυναίκας και τον επηρεάζουν θετικά. Με μια άλλη κουβέντα της φτιάχνουν τη διάθεση. Την οπλίζουν ψυχικά.

Τι δουλειά κάνει ένα αντικαταθλιπτικό φάρμακο; Που είναι απαραίτητο σ' όποιον πέφτει στις βαρειές μελαγχολίες. Ενεργεί σ' εκείνες τις ουσίες στον εγκέφαλο που προκαλούν θλίψη, στεναχώρια, ανησυχία, πανικό, τέτοια πράγματα. Και η νέα ανακάλυψη είναι ότι το ανδρικό σπέρμα είναι αντικαταθλιπτικό! Εκτός όλων των άλλων περιέχει την ορμόνη της αγάπης, την ωκυτοκίνη.

Άρα! Όχι μόνον χειράντληση, κυρίες μου, αλλά και σπερμάντληση. Ορμήστε και θηλάστε την τσουτσού του δικού σας. Μέχρι τελευταίας σταγόνας.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΡΟΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ