ΠΗΓΕ ΜΕ ΑΝΔΡΑ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!

 

Ξανακτύπησε ο δήμαρχος της ιστορικής Στυλίδoς Απόστολος Γκλέτσος, πρώην και νυν ηθοποιός. Επανέλαβε ότι έχει πάει με άνδρα και προσέθεσε, καινούργιο είναι αυτό, πώς ήταν πολύ καλό, πολύ ωραίο. Λυπηρό.

Να παίζει στα μήντια ένας καλλιτέχνης όχι γιατί συμμετέχει σ’ αυτή ή την εκείνη δουλειά ως ηθοποιός. Να γίνεται θέμα ένας πολιτικός, διότι είναι και αρχηγός κόμματος ο Γκλέτσος, όχι γιατί έκανε κάτι ως δήμαρχος. Η δημοσιότητα που κερδίζει αφορά μία δήλωση για την προσωπική του ζωή, και για κάτι που... δεν είναι είδηση.

Σιγά, μωρέ! Η ερώτηση δεν είναι πόσοι άνδρες πήγαν έστω μία φορά με το ίδιο φύλο. Η ερώτηση είναι πόσοι άνδρες δεν το έκαναν μία φορά μ΄ άλλον, ομοφυλόφιλο κι όχι.

Γιατί, όμως, εντυπωσιάζει η αποκάλυψη (;) του 51χρονου Απόστολου Γκλέτσου; Ερωτηματικό, διότι ποιος είναι σίγουρος ότι ο δήμαρχος λέει την αλήθεια; Πιθανόν, και δικαίωμά του, να μην το έψησε ποτέ το ψάρι και από τις δύο πλευρές, και να παραμυθιάζει.

Επί του θέματος. Εντυπωσιάζει η αποκάλυψη (;) Γκλέτσου, απλά γιατί ομολογεί το γεγονός. Αυτό σοκάρει. Πόσοι απ’ όσους δεν είναι gay βγαίνουν στα ίσα να μας... πληροφορήσουν ότι το… δοκίμασαν;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΓΛΥΠΤΗ