Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Είναι μια τέχνη το πως ο άντρας συμπεριφέρεται σεξουαλικά στην γυναίκα. Όπως θέλει τη μαστοριά του να την καταφέρει. Αυτό είναι το πιο εύκολο κομμάτι, το δύσκολο, θέλω να πω την κλάση του ο αρσενικός την δείχνει όταν η άλλη είναι... έτοιμη. Και περιμένει από τον άλλον να πάρει το πηδάλιο να οδηγήσει την κούρσα. Αντιληπτό, ότι εκείνος θα πάρει ''πρωτοβουλίες'' και θα κρατάει το ρυθμό στο αιώνιο ερωτικό παιχνίδι. Πως, λοιπόν, ενεργεί στην σεξουαλική διαδικασία η οποία αρχίζει από το άλφα και δεν ξέρει το ωμέγα, ακριβώς διότι σ' αυτό το έργο δεν υπάρχει τέλος. Τι κάνει;

Άνετα, πολύ άνετα ο έμπειρος άντρας την κάνει τη δουλειά. Ρεσιτάλ δίνει. Ικανοποιεί με το παραπάνω όχι μόνο τον ίδιον, αλλά και την παρτεναίρ του. Επειδή με τον σωστό τρόπο την παρέσυρε κι αυτήν στο όργιο. Στο μεθύσι, σε παλμούς που ίσως δεν είχε ξαναβιώσει το κορίτσι. Πως; Διακόπτω τη ροή της κουβέντας, με την άδεια σας...
Απευθύνομαι στον εικοσάχρονο. Τον 19χρονο, τον 22χρονο. Στα αγόρια αυτής της ηλικίας, και τους βγάζω το καπέλο, διότι μου προκαλούν το σεβασμό μόνο όταν αναγνωρίζουν ότι δεν... ξέρουν. Πότε, άλλωστε, να προλάβει να αφομοιώσει,θεωρητικά και βέβαια πρακτικά, το μάθημα το οποίο δεν είναι απλό. Και πολυσύνθετο. Μέγιστη μαγκιά, λοιπόν, στα 20, αλλά ακόμα και στα 30 του χρόνια, να παραδέχεται κάποιος ότι στο συγκεκριμένο τομέα ακόμα είναι μαθητής.

Αλλοίμονο. Να έχει ξαπλώσει με πέντε και με δέκα κοπέλλες, και πόσο προχωρημένες είναι κι αυτές, για να περνιέται πτυχιούχος ο νεαρός. Και με 20 γυναίκες να βρέθηκε σεξουαλικά, ακόμα είναι πρωτάρης. Επειδή είναι πολλά αυτά που χρειάζεται να μάθει, αν βεβαίως τον ενδιαφέρει ως συμπαίκτης να γνωρίσει και να χαρίσει στην άλλην τις υπέρτατες ηδονές.

Κατ' αρχήν, το πρώτο ''μυστικό''. Η γυναίκα μπορεί να γίνει τρισευτυχισμένη στη συνουσία χωρίς να φθάσει στον οργασμό. Όπως στο λέω. Κάποιες δεν φθάνουν ποτέ, άλλες πάλι έχουν τον έναν οργασμό καπάκι μετά τον άλλον. Λέμε, λοιπόν, ότι και χωρίς να “τελειώσει” η κυρία πιθανότατα να μείνει κατευχαριστημένη. Εξαρτάται από σένα!

Απαραίτητη υποσημείωση. Ο άνδρας αυνανίζεται και σε δυο λεπτά το πολύ κατάβρεξε. Βεβαίως, μπορεί να το παρατραβήξει, να το τραινάρει, και η μαλακία του να διαρκέσει περισσότερα λεπτά. Η γυναίκα, όταν μαλακίζεται, θέλει τουλάχιστον το διπλάσιο χρόνο απ' όσο ο άνδρας. Μη μπερδεύουμε το χρόνο στην αυτοϊκανοποίηση με το πόσο διάστημα μπορεί να κρατήσει η συνουσία, η οποία είναι κάτι περισσότερο από τον οργασμό. Να το πούμε αλλοιώς, δεν είναι μόνον ο οργασμός το σεξ.

Υπ' όψιν ότι μιλάμε για δύο διαφορετικούς οργανισμούς, του άντρα και της γυναίκας. Δυο διαφορετικές κατασκευές από την εποχή του Αδαμ και της Εύας. Ο αρσενικός τελειώνει και χρειάζεται χρόνο για να γίνει πάλι ετοιμοπόλεμος. Απεναντίας, η κλειτορίδα λίγο θέλει για να ξαποστάσει. Μετά τον οργασμό, άλλωστε, το αίμα στην γυναίκα δεν σταματάει να κυκλοφορεί, γι' αυτό μπορεί να έχει αμέσως κι άλλον, κι άλλον οργασμό.
Επί του θέματος. Πως ξεκινάει την οδήγηση που λέγαμε, τη διαχείριση του έργου το αφεντικό. Ο άντρας. Χωρίς η ντάμα να υποπτευτεί ότι ο άλλος παίζει προκάτ. Διαβάζει παρτιτούρα. Με τις κινήσεις του προσχεδιασμένες. ''Δουλεύουν'' τα δάκτυλά και τα χείλια με στόχο όχι απλά να την τρελάνουν, αλλά να 'χει και τη σιγουριά πως τη ''φτιάχνεις'', τη ανάβεις διότι εκείνη είναι που τον εμπνέει. Ότι η ομορφιά της, η γοητεία της τον κάνει τρυφερό, ερωτικό, αισθησιακό..

Πρακτικά. Πέφτει επάνω στα χείλια του αιδοίου, με τη γλώσσα του. Μέχρι την κλειτορίδα. Ζωγραφίζει ο δικός σου, λες και κρατάει πινέλο, και πιέζει γρήγορα, κάθετα, διαγώνια. Αλλάζει ρυθμό, πότε χαλαρά, πότε πεινασμένα, σίγουρα θα την τρελάνει. Δεν κάνει πίσω επειδή εκείνη σπαρταράει. Ο άντρας βάζει και δάκτυλο.
Πρώτα από το εφηβαίο, το τριχωτό, στο βουναλάκι. Πιέζει με την παλάμη του. Σπρώχνει τα δάκτυλα να γλυστρήσουν προς τη σχισμή. Χιλιάδες κρυφά υγρά εκεί περιμένουν να “ξυπνήσουν”. Σου λέω μόνο ότι το πέος έχει μόλις 400 νευρικές απολήξεις και η κλειτορίδα τουλάχιστον 6.000! Ο επιστήμων, λοιπόν, δεν αφήνει τίποτα παραπονιάρικο. Την διαλύει. Μέχρι λιποθυμίας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ