ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ APPLICATION

 

Και άργησε. Το Κάμα Σούτρα, το διαχρονικό Ευαγγέλιο του σεξ, προσφέρεται πλέον και σε ηλεκτρονική μορφή. Καιρός ήταν. Προσωπικώς εκτιμώ πώς η Βίβλος μιας θρησκείας, είτε λέγεται Αγία Γραφή, είτε Κοράνι, είναι λιγότερο χρήσιμη από τη Βίβλο της πρακτικής του έρωτα στο κρεβάτι. Αυτό είναι το Κάμα Σούτρα, που έγραψε πριν από 1600 χρόνια ένας ενάρετος άνθρωπος του Θεού, ένας σοφός ιερέας και θεολόγος, προκειμένου να καλύψει την ανάγκη του ατόμου να νοιώσει όσο γίνεται καλύτερα, βαθύτερα και περισσότερο εγκεφαλικά, τις ηδονές της σαρκικής επαφής.

Κάμα σημαίνει στα ινδικά ο θεός του έρωτα, όπως και ο σεξουαλικός πόθος. Και Σούτρα είναι ο κανόνας. Βέβαια. Χωρίς κανόνες, χωρίς κώδικες δεν πας πουθενά.

Και ύστερα σου μιλάνε για τον δυτικό πολιτισμό. Πέη μπλου. Ένας ήταν ο πολιτισμός της Δύσης, η κονόμα. Η αρπαγή. Η πειρατεία. Ο πόλεμος. Το αίμα. Αυτή είναι η ιστορική διαδρομή της λευκής φυλής. Το αίμα. Το σκοτώνω. Το καίω. Το εκδικούμαι. Με υπέρτατο στόχο την επικυριαρχία.

Ο Ινδός, ο πιο φιλοσοφημένος άνθρωπος από την εποχή του Αδάμ, πριν συνταχθούν οι διδαχές, οι στάσεις ενός άνδρα και μιας γυναίκας στη συνουσία, με το σύγγραμα ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ, είχε μελετήσει την υπόθεση σεξ. Και σήμερα μια εφαρμογή, ένα application, είτε στο φορητό τηλέφωνο, είτε σε ταμπλέτα, μάλιστα και με μουσική υπόκρουση, δίνει στον καθένα φάτσα κάρτα πως πραγματοποιείται όλη τη γκάμα των ποικιλιών στο σμίξιμο ενός ζευγαριού.

Καλά σμιξίματα. Και καλά σηκώματα, για όσους ψιλοζορίζονται.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΑΤΙ