ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΤΡΑΜΠΕΣ

 

Είναι παντρεμένος και με την γυναίκα του χάνεται η ερωτική επιθυμία. Το αιώνιο πρόβλημα από την εποχή του Αδάμ και της Εύας. Οι δυο τους μετά από κάποιο διάστημα είχαν αρχίσει να σκυλοβαριέται ο ένας τον άλλον. Αναμενόμενο.

Έτσι γεννήθηκε το swinging. Η ανταλλαγή συζύγων. Τίποτα δεν προκύπτει χωρίς λόγο. Πολυ περισσότερο όταν το συγκεκριμένο έργο έχει πια εξελιχθεί σχεδόν σε «θεσμό» για τον συνειδητό swinger. Εγώ με την γυναίκα σου, εσύ με την δική μου. Καθαρά πράματα. Και οι τέσσερις στο κόλπο. Και τα δυο ζευγάρια, παντρεμένοι με παιδιά, έχουν αποδεχθεί το νέο «άθλημα», που τους απελευθερώνει πνευματικά, συνειδησιακά και τους φουντώνει τη λίμπιντο.

Καλή η γυναίκα μου, πιθανόν πιο ωραία, πιο γκόμενα από την άλλη, όμως η άλλη είναι ξένη κι αυτό ντοπάρει τη σεξουαλικότητά. Γνωστά πράγματα αυτά. Γίνονται και πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων, σε κάποιες περιπτώσεις στο πρόγραμμα προβλέπεται και συμποσιακή κουβέντα από τους swingers πριν αποσυρθούν ιδιαιτέρως για τα όργια τους. Μιλάει ο καθένας, άνδρας και γυναίκα, για τις ερωτικές τους επιδόσεις.

Για φαντάσου! Να πίνεις, να συζητάς, να ακούς τον άλλον ο οποίος λίγο μετά θα επιλέξει την γυναίκα σου ή εκείνη θα τον επιλέξει, να περιγράφει πώς είχε σκοράρει στο παρελθόν με κάποιο μανουλομάνουλο.

Υπάρχουν, βέβαια, και οι κλειστές λέσχες ανταλλαγής συζύγων, για όσους παντρεμένους δεν συμβιβάζονται σε ''ανοικτές'' διαδικασίες, αφού κι αυτοί έχουν αποφασίσει να σπάσουν την καθημερινότητα του γάμου τους σ’ ένα λίκνο ηδονισμού. Σ’ ένα άντρο όπου όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν παρεξηγείται.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ