ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ Η ΗΔΟΝΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ

 

Ασφαλώς και είναι σεξ, κανονικό και πλήρες, αυτό που δικαιολογημένα αποκαλείται στοματικό. Επειδή προσφέρει σίγουρα τον οργασμό, τόσο στον άνδρα, όσο και στην γυναίκα, όταν το σεξουαλικό ταίρι κάνει τέτοιου είδους ''συνουσιακή'' επαφή με τα χείλη, τη γλώσσα. Δεν είναι γεννητικό «όργανο» το στόμα, όμως απ' αυτό ακριβώς το σημείο του σώματος ξεκινάει, ασυνείδητα βέβαια, η σεξουαλικότητα του ανθρώπου. Από τότε που γεννιέται, από τότε που αρχίζει να θηλάζει το βυζί της μαμάκας.

Στόμα, μετά πρωκτός και βέβαια τα γεννητικά όργανα, πέος και αιδοίο, η αγία τριάδα παραγωγής της σεξουαλικής απόλαυσης. Και είπαμε. Το σεξουαλικό «ξύπνημα», το σεξουαλικό πρωτοφτερούγισμα επέρχεται από την επαφή με το στόμα.

Μεγάλη στιγμή και για τους δύο όταν η γυναίκα με τα μάτια καρφωμένα επάνω του απλώνει τα χέρια και τον πιάνει σηκωμένο. Τεράστια στιγμή που απαιτεί κινήσεις τελετουργικές μέχρι να πλησιάσουν τα χείλη της στο πέος. Είναι δικό της, για πάρτη της, εκείνη, όχι εκείνος, θα κάνει παιχνίδι. Με τα δάκτυλά της, με τα χάδια, με το στόμα, με τη γλώσσα, με τη φούκτα της, με φιλιά χαρίζει και εισπράττει ηδονή σε ρυθμούς και ένταση που η ίδια αποφασίζει.

Μιλάμε γι' αυτό που πρόστυχα και με γλώσσα του δρόμου αποκαλείται «τσιμπούκι» και «πίπα». Η πεολειξία, λέξη σύνθετη από το πέος και το ρήμα γλείφω (λείχω), πρόκειται για ερωτική, έστω σεξουαλική επαφή, υψηλής κλάσεως που πέρα από τη θεϊκή ηδονή προσφέρει ένα ψυχολογικό, ένα συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στους δύο. Ο άνδρας νοιώθει πως η γυναίκα είναι πράγματι «δική» του, αφού εκείνη περισσότερο για τη δική του ευχαρίστησή εγκαταλείπει το γυναικείο ταμπού του πεοθηλασμού.

Δεν υπάρχει άνδρας που να μην τρελαίνεται όταν βυζαίνει το μόριό του με μισόκλειστα μάτια η γυναίκα. Το καλύτερό του αν η γυναίκα, ακόμα και η πρωτάρα στο τρομπάρισμα του πέους, είναι απελευθερωμένη και χωρίς ντροπή, χωρίς δισταγμούς, «αφοσιωθεί» στις υπέροχες στιγμές και αυτοσχεδιάζει με τη γλώσσα και τα ακροδάκτυλα κινήσεις εμπνευσμένες.

Δεν χρειάζονται μαθήματα στη γυναίκα. Καμία καθοδήγηση. Χαλαρή και σε θέση βολική, παίζει μουσική, λες και κρατά το κλαρίνο, λες και τα χέρια της έρχονται σε επαφή με τα πλήκτρα του πιάνου. Ο άνδρας περιμένει το χάδι της, το φιλί της στο πέος, ειδικά στο «κεφάλι» του, στους όρχεις βέβαια, ακόμα πιο «κάτω», στο ανάμεσα με τον πρωκτό.

Υπάρχουν νευρικές απολήξεις αμέτρητες στο κεφάλι του πέους και στο αιδοίο, το ίδιο και στη γλώσσα, στο στόμα μέσα. Να, γιατί παράγεται υπέρτατη ηδονή από την επαφή του «δωρητή» άνδρα και της «παραλήτριας» γυναίκας. (Η αιδιολειξία, το στοματικό σεξ με τη γλώσσα του άνδρα στο γυναικείο γεννητικό όργανο, είναι άλλο, διαφορετικό κεφάλαιο).

Διαβάστε ακόμα:

Η ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ