ΗΡΩΙΝΗ, Η ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

Παίρνει την παραμύθα κι έχει ένα συναίσθημα κυριαρχίας, ότι είναι υπεράνω, πάνω από κάθε τι, και δεν έχει ανάγκη κανέναν, και δεν του λείπει τίποτα. Να, γιατί η ηρωίνη είναι αντικοινωνικό ναρκωτικό. Το πιο επικίνδυνο αντικοινωνικό ποτό.

Μόνον έκπληξη δεν προκαλεί που αποκαλύφθηκε ότι τρυπιότανε και η Αντζελίνα Τζολί. Οι φωτογραφίες της τον καιρό που ήθελε τις δόσεις της είναι η καλύτερη δυσφήμηση για τους υποψήφιους ηρωινομανείς.

Δεν γίνεται διαφορετικά, όμως. Όταν το άτομο φθάσει τόσο υψηλά, μάλιστα τόσο γρήγορα, όσο η Αντζελίνα Τζολί, είναι μάλλον απίθανο να μην αναζητήσει τις ισορροπίες του με την ηρωίνη. Την αγγελόσκονη. Το Λευκό θάνατο. Ξέρει τον κίνδυνο, πως όμως να αντισταθεί; Δύσκολο. Μην το αναλύσουμε.

Ό,τι χειρώτερο να πέσεις στην πρέζα. Στην ηρωίνη, που είναι αποκλειστικό ναρκωτικό, που σε θέλει απόλυτα δικό της. Είναι η πιο απαιτητική γκόμενα. Δεν σου επιτρέπει τίποτα άλλο παρά να σ' έχει δικό της. Ούτε σεξ να κάνεις σ' αφήνει.

Η κόκα σου επιτρέπει να δουλεύεις, να τρως, να κάνεις έρωτα, ακόμα και αθλητισμό. Άσε το χασίσι, αυτό κι αν σε στέλνει να κάνεις απίθανο σεξ. Όπως σπιντάρεις το ίδιο στο κρεβάτι και με την κοκαϊνη. Αντίθετα, με την πρέζα δεν θες να πηδήξεις. Σου κόβεται, εντελώς. Η ηρωίνη σε καταρρακώνει. Στα ισοπεδώνει όλα.

Βλέπεις τις φωτογραφίες που βγήκαν στον αέρα και την λυπάσαι την Αντζελίνα Τζολί. Είναι ο πιο σκληρός φόρος που πληρώνουν οι σταρ. Πώς αλλοιώς να κρατηθουν στα ίσα τους όταν το σινεμά τους εκτόξευει τόσο υψηλά;

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!