ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

 

Τρόμαξε μία γυναικούλα όταν στο σκοτάδι ξεπετάχθηκε μπροστά της ένας τύπος, ο οποίος με άνεση ξεκουμπώθηκε και άρχισε να τον παίζει. Στη μέση του δρόμου, στο κέντρο επαρχιακής πόλης στη Θεσσαλία.

Η γυναίκα το πρώτο που έκανε όταν ξεπέρασε την έκπληξη ήταν να τηλεφωνήσει στην Άμεσο Δράση. Ο ανώμαλος αντελήφθη ότι η κυρία ειδοποιούσε την αστυνομία, όμως συνέχιζε να αυνανίζεται. Το “100” δεν εμφανίστηκε. Τι συνέβη; Τίποτα.

Μην πεις ότι οι μπάτσοι γνώριζαν την περίπτωση του συγκεκριμένου επιδειξία και γι' αυτό έκαναν το κορόιδο. Και γι' αυτό δεν έκαναν τον κόπο να προστρέξουν. Όφειλαν, όμως, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της κυρίας, ας μην είναι, που δεν είναι, επικίνδυνος ο άγνωστος ανώμαλος.

Επιδειξίας είναι, άτομο άρρωστο, ανώμαλο, όμως εντελώς ακίνδυνο. Ό, τι κι αν του κάνεις δεν θα αντιδράσει. Να τον βρίσεις, να τον κυνηγήσεις. Η ικανοποίησή του είναι να επιθυμεί να τον βλέπουν, κι αυτός να βλέπει ότι τον βλέπουν όταν “το κάνει”. Άλλη κατηγορία, πιο βαρειά ο βιαστής, ο δράκος που αποζητάει την επαφή, αδιάφορο αν η γυναίκα είναι άσχημη, κάποιας ηλικίας.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣ