Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΧΙ Η… ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ

 

Συμφωνώ πέρα για πέρα με τη θέση που παίρνει η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου σχετικά με το αιώνια θέμα της απιστίας. Θέμα αιώνιο, βέβαια, διότι πάντα στους αιώνες των αιώνων τουλάχιστον στους μισούς ζευγαρωμένους, άντρας και γυναίκα, παίζει η σκέψη, αλλά και η επιθυμία να πάνε με τρίτο πρόσωπο.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει η επιθυμία να «απιστήσει» κάποιος, πιθανόν να προκύψει το σχετικό σκηνικό, διότι όπως λένε η ζωή είναι γεμάτη από εκπλήξεις.

Να, τι είπε η 55χρονη κυρία Ελένη Ράντου, παντρεμένη από το 1994 με τον τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Την ρώτησαν «Δικαιολόγησες απιστία στον σύντροφό σου;».

- Ναι, αμέ. Προσωπικά έχω καταλήξει, όταν κάποιος με απατά είναι πρόβλημα δικό του. Όχι δικό μου πρόβλημα, διότι δεν λείπει κάτι από μένα. Από εκείνον κάτι λείπει.

Μόνον αιρετική, ανατρεπτική, αντισυμβατική δεν χαρακτηρίζω τη γνώμη της καλλιτέχνιδος. Απεναντίας, είναι εντελώς πραγματιστική. Τι ακριβώς εννοεί η κυρία Ράντου;

Ότι η «απιστία» είναι μία αυστηρά προσωπική υπόθεση και δεν αφορά απαραίτητα και τον σύντροφο του,της συζύγου. Το «απατημένο» πρόσωπο. Το «κερατωμένο».

Υπ’ όψιν ότι δεν είναι ευτυχισμένοι όλοι όσοι «απιστούν». Μία δεύτερη ταυτόχρονη σχέση, παράνομη, ανομολόγητη, ακόμα κι αν πρόκειται για «πήδημα» που δεν έχει συνέχεια, σε κάποιους προκαλεί πανικό, άγχος, τύψεις.

Το άλλο. Γιατί το ένα ταίρι να έχει «ευθύνη» επειδή το άλλο δεν καλύπτεται αισθηματικά, σεξουαλικά στη σχέση; Αν συμβαίνει αυτό σε κάποια ζευγάρια, τότε πράγματι εκείνος, εκείνη που θα ξενοπηδηχτεί έχει το πρόβλημα, όπως υποστηρίζει η κυρία Ράντου.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ…