ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΑΡΑΕΙ Η… ΑΓΑΜΙΑ!

 

Πεινάς. Θα φας. Δεν θέλει ερώτημα. Η απόλυτη φυσική ανάγκη να ικανοποιηθεί το στομάχι. Αν δεν το κάνεις, δεν καθαρίζεις εύκολα. Η πιο σοφή κουβέντα στην ανάγνωση της ανθρώπινης Ιστορίας από καταβολής είναι ότι όλα τα συνταρακτικά οφείλονται στο ''μήνυμα'' που στέλνει το… στομάχι.

Ποιες ιδέες και ιδεολογίες, ελπίδες και οράματα. Την Ιστορία έγραψε το στομάχι. Επειδή τρελαίνεται ο άνθρωπος, γίνεται ικανός να σκοτώσει, να προδώσει, όταν απειλείται με πείνα. Όταν, δηλαδή, κινδυνεύει να πεθάνει. Από την άλλη, δεν κουνιέται, δεν ξεσηκώνεται όση αλήθεια έχουν οι ιδεολογίες αν είναι τσεπωμένος, χορτάτος.

Η φυσική ανάγκη. Δεν γίνεται να μην πας στην τουαλέτα προκειμένου να ανακουφιστείς. Δεν γίνεται. Να μην κοιμηθείς. Να μην κάνεις σεξ. Θα του στρίψει του αλλουνού, της αλληνής αν πέσει στην αποχή. Στην αγαμία. Όλο το σύστημα μέσα στο σώμα αγριεύει.

Το 10% των ανδρών δεν ελέγχει τον εαυτό του αν δεν πηδήξει. Περνάνε οι μέρες, οι εβδομάδες και είναι στη στέρηση; Ο εγκέφαλος του δεν τον αφήνει σε ησυχία. «Δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες τη λύση…» του λέει ξεκάθαρα ο εγκέφαλος.

Κι αυτός αυνανίζεται. Τι άλλο να κάνει; Πηγαίνει σε μπουρδέλο. Όχι και να ορμήξει σε μία άγνωστη σε δρόμο σκοτεινό.

Έγινε σχετική έρευνα στις ΗΠΑ σε άτομα από 18 έως 50 χρονών, άνδρες και γυναίκες. Και πάθανε την πλάκα τους οι ειδικοί. Επειδή διαπίστωσαν ότι δεν ελέγχουν την αντίδραση τους στη σεξουαλική δίαιτα και το 7,5% των γυναικών. Ήταν ένα εύρημα- έκπληξη στην έρευνα. Γιατί, ωρε, μαλάκες προφεσόροι; Και η γυναίκα οργανισμός φυσικός είναι.


Απαραίτητη διευκρίνηση. Ε έρευνα έγινε σε άτομα νορμάλ. Ισορροπημένα. Όχι με τη συμμετοχή κάποιων που «υποφέρουν» από υπερσεξουαλικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ