ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η… ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ;

 

Η γυναίκα είναι σε μεγάλα κέφια. Πιωμένη όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή της. Όχι, δεν είναι αλκοολική. Αυτή τη βραδιά βρίσκεται εκτός εαυτού, αδιαφορεί αν με τον τρόπο που κάθεται και με τις χειρονομίες της προκαλεί σεξουαλικό πυρετό στους τρεις αρσενικούς της παρέας. Αστειεύεται μαζί τους, δέχεται με «ζεστή» διάθεση κάθε τολμηρή τους ατάκα.

Ένας από τους τρεις αποφασίζει να καθίσει δίπλα της, κολλητά. Της πιάνει το χέρι, κολλάει το πόδι του στο μισό γυμνό μηρό της. Η ατμόσφαιρα στο μπαρ ανάβει ακόμα, τα γελάκια, τα αστειάκια, τα ψιλοχαμουρέματα γίνονται πιο επιθετικά, πιο ερεθιστικά.

Η κοπέλλα δεν σταματά να πίνει. Να τσουγκρίζει το ποτήρι της, είναι ήδη μισομεθυσμένη, και μετά από δέκα λεπτά ο ένας από τους τρεις άντρες την «σηκώνει» όρθια, κι αυτή κρέμεται επάνω του. Την πήρε κι έφυγαν. Την καβάτζωσε στο αυτοκίνητο του και πήγαν στο διαμέρισμά του.

Την πήδηξε. Μία, δύο φορές. Και μία τρίτη ακόμα.

Την επομένη κιόλας η κοπέλλα, αφού συνήλθε εντελώς, με τη βοήθεια δικηγόρου κατήγγειλε τον άντρα στην αστυνομία για βιασμό.

Ποιος βιασμός;

Τι θα πει βιασμός; Είναι το αδίκημα της σεξουαλικής συνεύρεσης ανάμεσα σε δύο άτομα, όταν προκύψει χωρίς τη συγκατάθεση της μίας πλευράς. Τι θα ισχυριστεί στο δικαστήριο η κυρία; Πώς η ίδια δεν ήθελε να κάνει σεξ. Σύμφωνοι. Πώς το ήξερε αυτό ο άνδρας; Δεν του αντιστάθηκε. Δεν ήταν, άλλωστε, σε θέση μεθυσμένη να πει «όχι».

Δεν είναι ξεκάθαρο πρόβλημα ο βιασμός. Μπέρδεμα. Πάντα θα παραμένει θολό για τη δικαιοσύνη. Ο άνδρας συνήθως υποστηρίζει πώς η γυναίκα αποδεχόταν το φλερτ του και ήταν επόμενο να επιθυμεί τη ''συνέχεια'' της φάσης. Όσο αφορά την μεθυσμένη, πιθανόν να μη βρει το δίκαιο της. Το ίδιο και η... κοιμισμένη.

Κοιμόταν η γυναίκα, γυάλισε το μάτι του αλλουνού και όρμησε. Και σ’ αυτή την περίπτωση η πλευρά του άνδρα θα πει ότι δεν στέκει ο ισχυρισμός πώς η άλλη δεν είχε επιθυμία για σεξ. Ούτε στέκει κατηγορία πώς έγινε με το ζόρι η δουλειά.

Βεβαίως δεν είναι αντρικό να εκμεταλλευτεί ο άνδρας την παθητική στάση της γυναίκας η οποία είναι μεθυσμένη ή σε βαθύ ύπνο. Ανανδρία ναι. Αλλά και βιασμός;


Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ