ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ!

 

Τον βίασαν σεξουαλικά στο κελί του ή όχι; Είναι ένα θέμα αυτό που οφείλει να το διερευνήσει το κράτος. Το κράτος της χώρας που έχει άλλα, πολύ σοβαρά και κοφτερά προβλήματα. Ζούμε σε μία Ελλάδα που δεν ξέρουμε που πατάμε, και πόσα μπαίνουν στην τσέπη μας. Έχουμε και τις «συνέπειες» της προφυλάκισης του ενός από τους δύο φερόμενους δράστες της άγριας και άνανδρης δολοφονίας της 21χρονης στη Ρόδο.

Δεν μ’ αρέσει το αρμόδιο υπουργείο, για τη λειτουργία του οποίου πληρώνω εγώ ο φορολογούμενος, να ασχολείται ιδιαιτέρως με τον 19χρονο Αλβανό. Δώσαμε, λέει, «ξεκάθαρες εντολές για την προστασία του στις φυλακές της Αυλώνας». Δεν κατάλαβα. Αν, δηλαδή, δεν έδιναν ξεκάθαρες εντολές, η διοίκηση της φυλακής δεν θα έπαιρνε τα προβλεπόμενα μέτρα;

Τελικά, τι έγινε; Το ίδιο το υπουργείο παραδέχεται πώς άλλοι φυλακισμένοι έσπασαν τρες (!) πόρτες και μπήκαν στο κελί του Αλβανού στο οποίο ήταν μόνος του Κι αυτός λέει ότι άκουσε κάποιον να φωνάζει «Βγάλτε του το παντελόνι..», ενώ τον σάπισαν στο ξύλο κι όταν ξύπνησε ήταν γυμνός.

Ναι, δεν μ’ αρέσει στην κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα, για να μη ξεχνιόμαστε, να ασχολείται το κράτος με τόσο σπουδή, για να με πείσει ότι είναι κράτος προστασίας και ασφάλειας, με θέματα που δεν μ’ απασχολούν, πρωτίστως. Κράτος είναι το υπουργείο, κράτος είναι η φυλακή, κράτος είναι η δικαιοσύνη, κράτος είναι γιατροί που εξέτασαν τον Αλβανό αν βιάστηκε.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ... ΚΟΥΓΙΑ