Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ…

 

Ρωτάει η γυναίκα τον ειδικό. Απαντάει στην γυναίκα ο ειδικός, ο οποίος πιθανόν να μην είναι... ειδικός. Κι αν πράγματι είναι ειδικός, δεν είναι σίγουρο πώς είναι ο κατάλληλος για να διαφωτίσει την γυναίκα. Ποιο είναι το θέμα;

Εδώ και πολλές δεκαετίες, σίγουρα μετά τον πόλεμο και με τη έκδοση περιοδικών, εμφανίστηκαν οι «ειδικοί» γιατροί, σεξολόγοι, γεωπόνοι, ψυχολόγοι, μάγοι, αστρολόγοι κ.α.

Οι αναγνώστες, λοιπόν, απευθυνόντουσαν στους ντόκτωρες και ειδικούς για τα προσωπικά τους προβλήματα με τον γκόμενο, τον αυριανό ίσως σύζυγο και για τις όποιες επιπλοκές, παρενέργειες παρουσίαζε το σώμα τους, τα γεννητικά τους όργανα.

Εν έτει 2018 το διάβασα. Μία γυναίκα ρωτάει τον ειδικό γυναικείου περιοδικού: Ο σύντροφός μου συμπεριφέρεται άσχημα… Το και το. Τι να κάνω;…». Μα, είναι δυνατόν! Χρειάζεται ειδικό η κυρία για να της συστήσει να διακόψει τη σχέση της μ’ αυτόν που της κάνει τη ζωή μπουρδέλο;

Δεν είναι… απλό το θέμα. Οι Έλληνες περιμένουν να λύσουν τα προβλήματα τους από τον… πρωθυπουργό. Τον Τσίπρα σήμερα, από κάποιον άλλον χθες. Δεν είναι κλωτσιές ο κόσμος; Σ’ έναν κάποιον Τσίπρα, χωρίς καν υποψία «ειδικού» και «κατάλληλου», να ανατίθεται ο ρόλος του σωτήρα.

Επιστροφή στην κυρία που αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από ειδικό. Δεν γνωρίζουμε, όπως και η ίδια δεν γνωρίζει, δηλαδή δεν έχει συνειδητοποιήσει, ότι στο βάθος γουστάρει την κακή συμπεριφορά του συντρόφου της. Αυτό λες όταν η κυρία μαλάκω συνεχίζει να διατηρεί ερωτική, συντροφική σχέση μαζί του.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ‘ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΟΡΤΑΣΩ ΟΛΟ ΧΑΔΙΑ…