Τον εκβιαζε το Hollywood…

 

Ήταν κούκλος, παίδαρος - 1.93 ύψος – star, και οι γυναίκες του είχαν λατρεία. Όλο αυτό ερχόταν σε αντίθεση με την προσωπική του ζωή και τα θέλω του. Το Hollywood έβγαζε πολλά λεφτά από τις ταινίες του και γι΄ αυτό του είχαν πει, πως αν μαθευόταν οτιδήποτε, θα τέλειωνε το συμβόλαιο του… θα τον εξαφάνιζαν! Τι να μαθευόταν; Μα, πως ήταν gay!

Ο μεγάλος έρωτας του Rock Hudson, τα λέει όλα πενήντα πέντε χρόνια μετά. Ο άνθρωπος που ο διάσημος σταρ είχε αποκαλέσει τον «μοναδικό αληθινό έρωτα» του, αποκαλύπτει τώρα μυστικά και κάποιες ιδιωτικές φωτογραφίες τους.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας ενός νέου βιβλίου, διαβάζουμε: «Δεν τολμούσαμε να τραβήξουμε ιδιωτικές φωτογραφίες μαζί, ήταν πολύ επικίνδυνο, μόνο ο ένας του άλλου», λέει σήμερα στα 81 του ο Lee Garlington για την ερωτική σχέση που είχε με τον Rock Hudson στα μέσα της δεκαετίας του '60. Η μόνη φωτογραφία που τους δείχνει μαζί είναι σ΄ ένα μπαρ στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Lee Garlington φυλάει τις φωτογραφίες του με τον διάσημο σταρ σ' ένα κουτί. Ποτέ πριν δεν τις είχε δώσει στην δημοσιότητα- και τώρα, με τις φωτογραφίες και με αυτά που είπε, αποκαλύπτει τα πειστήρια της ερωτικής σχέσης που είχε με τον Rock Hudson, ο οποίος δεν απεκάλυψε ποτέ ότι…

Διαβάστε όλη την ιστορία εδώ nikosonline.gr