ΑΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ…

 

Συναντάει κάποιος γυναίκα μπάνικη που γουστάρει να πάει μαζί του. Τι λες; Πόσες, δηλαδή, πιθανότητες δίνεις ο άνδρας να φλερτάρει μια γυναίκα που είναι έτοιμη να ενδώσει; Θέτω το ερώτημα διότι οι επιστημονικές έρευνες σχετικά με το αιώνιο ζήτημα της απιστίας, τρελαίνουν. Βγάζουν συμπέρασμα εκτός πραγματικότητας.

Συγκεκριμένα. Το τελευταίο εύρημα είναι ότι το άτομο που κερατώνει, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, νοιώθει πληγωμένος στο γάμο. Έχει παράπονα από τον σύζυγο, την σύζυγο. Δεν έχει συμπεριφορά που θα ήθελε, που θα περίμενε από το συντροφικό του ταίρι.

Ξανά μανά ρωτάω. Και αναφέρομαι στον άνδρα, τον αιώνιο άνδρα. Όχι στην γυναίκα. Περιορίζομαι στον άνδρα. Αν του τύχει η περίπτωση ποθητής γυναίκας, θα της γυρίσει την πλάτη, θα την σνομπάρει, διότι στο γάμο του δεν είναι… πληγωμένος; Και επειδή τα περνάει περίφημα με την σύζυγο του, δεν θα τσιλιμπουρδίσει με άλλην; Δεν νομίζω.

Αν του κλείνει το μάτι η κυρία, στο γραφείο, στην τράπεζα, στο σουπερμάρκετ, στο γυμναστήριο, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθεί. Χωρίς να σταματήσει να αγαπάει την σύζυγο του, αν την αγαπάει διότι δεν τον… πληγώνει.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!