ΕΓΙΝΕ ΦΡΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

 

Ένας χάλιας πέρασε στο βιβλίο Γκίνες. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ειδικά τα τελευταία 30-40 χρόνια στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες έχουν κερδίσει θέση τύποι για μια ανοησία τους, να το πω έτσι μαλακά, ελαφρά, χαϊδευτικά.

Ο εν λόγω, Γερμανός είναι, δεν αξίζει να αναφέρουμε και το όνομά του, τρυπήθηκε 453 φορές στο πρόσωπο και στο κορμί του, ακόμα και στα γεννητικά του όργανα. Και απ' αυτά τα 453 “τρυπήματα” πέρασε διάφορα σιδεράκια. Έγινε ένα τέρας, δηλαδή. Κάποιος που δεν βλέπεται με μάτια νορμάλ ανθρώπου.

Κι όμως, λένε, είναι... ρέκορντμαν, ιστορικό το επίτευγμα του, αξίζει για το βιβλίο Γκίνες. Και τι δείχνει, τι εκπροσωπεί το ρεκόρ του, η μοναδικότητα του; Τίποτα άλλο παρά μαλακία σκέτη, μια ανωμαλία άξια μόνο καταδίκης. Μια πράξη χωρίς ουσία.

Αν, δηλαδή, κάποιος άλλος ανισόρροπος τρυπηθεί 454 φορές σε διάφορα σημεία του σώματός του, τότε αυτός ο άλλος θα είναι ο νέος κάτοχος του ρεκόρ. Φοβερά πράγματα. Και απορούν γιατί είπαν στον Γερμανό χάλια “Μάζευτα και δρόμο”. Συνέβη στο Ντουμπάι.

Ο έτσι μ' αυτό το χάλι, τα δεκάδες σιδερικά επάνω στο πολυτρηπημένο κορμί του πουλάει show. ''Έλατε να με δείτε πόσο φρικιό είμαι''. Ο μάνατζερ του έκλεισε συμφωνία με νυχτερινό κέντρο στο Ντουμπάι, όμως εκεί η αστυνομία του έβγαλε κόκκινη κάρτα. Πολύ καλά έπραξε. Τράβα σε τσίρκο στην Ευρώπη, αν υπάρχουν εκεί μαλάκες να πληρώσουν εισιτήριο για να σε δουν. Εδώ φύγε, πριν αμολύσουμε τα σκυλιά.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΝΟΣΗΡΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ