ΟΙ ''ΤΙΟΥΤΟΙ'' ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ... ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ!

 

Σουρεαλιστικό, όχι απλά γελοίο. Από χθες ξεκίνησε στο Βατικανό διάσκεψη κορυφής για την παιδεραστία. Φοβερά πράγματα. Στην αγία έδρα του χριστιανικού καθολικισμού μαζεύτηκαν εκπρόσωποι δεκάδων Εκκλησιών, καρδινάλιοι του Πάπα της Ρώμης, αλλά και ειδικοί εμπειρογνώμονες για να συσκεφθούν για το οξύ και άλυτο κοινωνικό πρόβλημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Από ιερείς!!!

Το λέω σοβαρά. Μας κάνουν πλάκα; Τόσους αιώνες δεν το έλυσαν το θέμα και θα το κάνουν σήμερα! Ε, αφού μιλάμε σοβαρά, να προσθέσουμε και τούτο. Δεν γιατρεύεται αυτό. Με τίποτα. Και ποτέ. Γιατί;

Μα, είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κανένας Πάπας της Ρώμης, ακόμα κι αν αυτός δεν είναι gay, και καμιά κοινωνική κατακραυγή δεν θα εμποδίσει τον παπά που δεν κρατιέται να αποπλανήσει, να ασελγήσει σε πιτσιρίκια.

Επειδή πολλοί, όχι λίγοι, από το παπαδαριό ξεπερνάνε τα όρια και είναι ατέλειωτη η λίστα των θυμάτων τους, έγινε πια κι αυτό. Δημόσια και επίσημα να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε το κακό. Υποκρισίες. Μοιάζει με τα λυσσασμένα κατηγορώ κάποιων δικών μας, ορθόδοξων μητροπολιτών κατά των ομοφυλοφίλων. Ώπα, ρε.

Ωπάτε, ρε. Το παπαδαριό γιατί τα βάζει με την ομοφυλοφιλία; Εδώ σε θέλω. Κάποιες φορές πιάνομαι... αργόστροφος. Ακόμα και το εύκολο δεν μου έρχεται με τη μια. Λοιπόν.
Γιατί ο ένας δεσπότης μετά τον άλλον τα χώνουν στους gay; Και το φαινόμενο ξέφυγε με αφορμή το νόμο για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών. Γιατί; Εδώ σε θέλω.

Το πρώτο που θα μου πεις και θα είσαι μέσα είναι γιατί οι ρασοφόροι από την εποχή του Γιαχβέ, δηλαδή αιώνες πολλούς πριν γεννηθεί ο Χριστός, πουλάνε ηθική. Αυτό είναι το σωστό. Αυτό θέλει ο Θεός.

Η Εκκλησία της Ελλάδος είχε ξεσηκωθεί για το Σύμφωνο Συμβίωσης διότι κινδυνεύει να μείνει χωρίς παπάδες. Είπαμε. Άργησα, αλλά το βρήκα.

Πόσοι ποδοσφαιριστές είναι αδελφές. Ένα τα εκατό. Μισό τα εκατό. Πόσοι πολιτικοί. Δέκα, δεκαπέντε τα εκατό. Πόσοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί. Είκοσι, τριάντα τα εκατό. Πόσοι παπάδες και μοναχοί στα μοναστήρια είναι γρίλι. Δεν το συζητάμε, πάνω από 50-60%.

Πήρες πρέφα; Για να κρυφτεί ο ομοφυλόφιλος, αυτός που δεν έχει τα άντερα να ''εκδηλωθεί'', γι’ αυτό που είναι, επειδή έτσι τον γέννησε η φύση, πάει και κρύβεται σε δύο κόλπα. Ή στο γάμο ή στο ράσο.

Φοβερά πράγματα. Οι ιερωμένοι οι οποίοι στις τάξεις τους κυκλοφορούν μακράν είναι οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι, έφθασαν να απειλούν με αφορισμό τους ''αδήλωτους'' κι όχι χωρίς ράσο. Η αποθέωση της υποκρισίας.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ