ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ!

 

Ο τυφλός ακούει καλύτερα απ’ εκείνον που έχει την όραση του. Κι έχει αυξημένη την αίσθηση της αφής σε σύγκριση μ’ αυτόν που βλέπει κανονικά. Η φύση στερεί σε κάποιον μία αίσθηση π.χ. την ακοή, και του χαρίζει μεγαλύτερη ευαισθησία στις άλλες αισθήσεις.

Να, μία εξήγηση γιατί κάποιοι δέχονται να τους κλείνουν τα μάτια και, χωρίς να είναι σε θέση να βλέπουν, να ξεκινούν τη διαδικασία της ολοκληρωμένης σεξουαλικής επαφής. Ζήτημα που παραπέμπει στην ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» με Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν.

Είναι αυτή η εξήγηση; Πιθανόν. Τίποτα δεν είναι βέβαιο. Απλά αναφέρουμε πως έχει καταγραφεί σε επιστημονική έρευνα, ότι μέσα στις δημοφιλείς φαντασιώσεις στο σεξ είναι η επιθυμία ο ένας να φοράει μάσκα χωρίς τη δυνατότητα να βλέπει ακόμα και το φως της ημέρας.

Επειδή έτσι είναι πιο έντονη, πιο φαντασιακή η αίσθηση στο χάδι του συντρόφου. Και ερεθίζει περισσότερο το ερωτόλογο, η παθιάρικη ατάκα.

Ερωτικά, σεξουαλικά αισθάνεται χωρίς να βλέπει. Αισθάνεται περισσότερο. Αισθάνεται τη στιγμή όπως θα ήθελε να αισθάνεται τη στιγμή. Και σ’ αυτό βοηθάει μία λουρίδα σκούρου πανιού πάνω στα μάτια.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ