ΣΕΞ ΜΕ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

 

Είναι δυνατόν να παρατείνει για κάποια λεπτά της ώρας τον οργασμό του ο άντρας; Να τον καθυστερήσει για μια ώρα, για δυο ώρες. Και η γυναίκα στην επαφή με τον άντρα να τελειώσει οπωσδήποτε; Κρατάμε τα ερωτήματα, προς το παρόν.

Οι τρεις στους τέσσερις άντρες στη συνουσία ολοκληρώνουν γρήγορα. Οπωσδήποτε πολύ ενωρίτερα απ' όσο θα ήθελε η γυναίκα. Και πέραν από το χρόνο που χρειάζεται εκείνη για να φτάσει στον οργασμό, γενικά το 75% των αντρών εκσπερματίζει πρόωρα. Αυτό είναι το ένα δεδομένο, διαπιστωμένο και καταγεγραμμένο μετά από επιστημονικές έρευνες. Το άλλο, επίσης επιβεβαιωμένο από ειδικούς ερευνητές, είναι ότι οι εννέα στις δέκα γυναίκες δεν τελειώνουν ποτέ.

Αυτές οι δυο πραγματικότητες, θλιβερές και αξεπέραστες, η αδυναμία ή έστω η ''δυσκολία'' της γυναίκας να φτάσει μέχρι το τέλος και ο βιαστικός πυροβολισμός του άντρα, είναι επόμενο να δίνουν γήπεδο σε διάφορες αέρα πατέρα θεωρίες και πρακτικές για τις επιθυμητές λύσεις του προβλήματος. Να, όμως, που δεν είναι δυνατόν να παραγνωριστεί η φυσιολογία του ανθρώπινου οργανισμού όπως εκδηλώνεται στη σεξουαλική πράξη από τη μια και από την άλλη ο τρόπος ζωής σήμερα στην πολιτισμένη δύση, που έτσι ή αλλοιώς επηρεάζει αρνητικά, αλλά τόσο αποφασιστικά τη συμπεριφορά του ατόμου στο γαμήσι.

Το Κάμα Σούτρα, το ιερό βιβλίο για το σεξ, γράφτηκε από άνθρωπο του Θεού, βεβαίως στην Ινδία. Μέσα από την ινδουϊστική θρησκεία αναπτύχθηκαν οι διάφορες διδασκαλίες ανατολικής προέλευσης για να βοηθήσουν τον άνθρωπο να χαίρεται το σεξ και να απελευθερωθεί πνευματικά. Στη λεγόμενη ταντρική πατέντα, που έγινε της μόδας ο άντρας, λένε, πως δεν εκσπερματώνει. Αυτό θα το κάνει μόνο αν θέλει να γίνει μπαμπάς.

Γίνεται δουλειά χωρίς να ολοκληρώσει ο αρσενικός; Ή να τελειώσει όταν αυτός θα αποφασίσει διότι και μέσα στον κόλπο της γυναίκας έχει τον απόλυτο έλεγχο. Θέμα τακτικής, αλλά και σαρκικής επαφής των δυο εραστών που έχουν εναρμονιστεί μετά από διαλογισμό. Έτσι λένε. Η συνουσία, άλλωστε, σύμφωνα με τους γκουρού, που παραδίδουν ''μαθήματα'' στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, δεν έχει σκοπό τον οργασμό. Η σεξουαλική συνεύρεση γίνεται με μυστικιστική τελετουργία και φέρνει πολύ κοντά τον άντρα και την γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΑΜΟ...