ΘΕΛΕΙ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΑΡΧ... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ
Είναι άνδρας και δεν αισθάνεται άνδρας. Γεννήθηκε άνδρας, αλλά αισθάνεται περισσότερο γυναίκα, θα 'θελε να ήταν γυναίκα. Τι κάνει; Μια σκέψη είναι να τα κόψει. Θέλει κότσια, ε; Να 'ναι και γαμώ το αρχιδάτο άτομο για να το αποφασίσει. Να πει στα γεννητικά του όργανα με τα οποία γεννήθηκε, χαίρετε, τελειώσαμε.
Να κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου. Όχι στην Ελλάδα, μη τον βρει από το πουθενά κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι δικοί σου, μάλλον οι δικές σου τρέχανε κάποτε στην Καζαμπλάνκα. Σήμερα, πάνε στα σίγουρα Λονδίνο, και κάνουν τη δουλειά με 30 χιλιάρικα ευρώ.
Και πώς ζει, πως την βγάζει η τραβέστω, αν δεν εγχειριστεί; Να βρει δουλειά, πού; Δύσκολο. Απίθανο. Θα πέσει στην πορνεία. Στο πεζοδρόμιο και από κοντά έρχεται το ναρκωτικό, το aids, το κράξιμο του κόσμου, το κυνήγι από τον μπάτσο. Πολεμάει το σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών ενάντια, λέει, το ρατσισμό που βιώνουν οι τρανς, άνδρες και γυναίκες. Θέμα χρόνου. Θα περάσουν κάποιες δεκαετίες για να αποδεχθεί η κοινωνία τη διαφορετικότητα των transsexual, αν και παίζουν αντιρρήσεις για το εν λόγω όρο, ότι το σωστό είναι “Διεμφυλικοί”.
Είμαστε στην Ελλάδα, χώρα συντηρητική. Ούτε δέκα χρόνια δεν είναι που ακούστηκε για πρώτη φορά στη Βουλή ο όρος “Διεμφυλικός”. Μην πούμε το άλλο. Ότι ακόμα και μία εγχειρισμένη δεν θεωρείται γυναίκα από τον κόσμο.
Η κουβέντα με αφορμή την εμφάνιση της drag persona Κοντσίτα στην Eurovision στο Τελ Αβίβ. Η με aids Κοντσίτα Βουρστ (φώτο) κέρδισε με τη φανέλα της Αυστρίας το διαγωνισμό του 2014, στην Κοπεγχάγη. Η Δανία ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που το 1989 νομιμοποίησε τους gay γάμους, Το 2014 που διοργάνωσε την Eurovision στη διάρκεια του διαγωνισμού παντρεύτηκαν 25 ομόφυλα ζευγάρια.
Διαβάστε ακόμα: