ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ, ΟΧΙ... ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

 

Τι άλλο θα ακούσουμε. Ο άνδρας, λέει, που την βρίσκει σεξουαλικά από πίσω, όταν δέχεται τη διείσδυση από το ταίρι του, δεν είναι... πισωγλέντης. Τέτοιος είναι όταν φθάνει στον οργασμό με άλλον άνδρα. Δεν τον χαρακτηρίζεις ομοφυλόφιλο, λένε, άσχετα ότι έχει ρόλο παθητικό, γιατί τη δουλειά την κάνει γυναίκα. Η σύζυγος του, η γκόμενα του.

Η κυρία συμφωνεί με την επιθυμία του συντρόφου της να του κάνει πρωκτικό σεξ, και γι' αυτό... οπλίζεται κατάλληλα. Φοράει την ζώνη με το σιλικονάτο πέος, το strap on, τη σχετική αρματωσιά που πουλάνε τα sex-shops, και ικανοποιεί τον άνδρα της σα να είναι... άντρας. Με ψεύτικο πέος και χωρίς όρχεις, που είναι αχρείαστοι. Κι αν δεν την βολεύει την κυρία ο ''ενεργητικός'' ρόλος με το μαϊμού αντρικό μόριο, κάνει χρήση ενός επιλεγμένου και της εγκρίσεως του συζύγου δονητή.

Φιλιέται άντρας με γυναίκα. Καμιά επαφή ομοφυλοφιλική, σωστό. Επειδή οι δυο ανήκουν σε διαφορετικό φύλο. Και στο pegging, λένε, δεν υπάρχει ομοφυλοφιλικό σεξ, διότι είναι διαφορετικό φύλο η γυναίκα, η οποία αναλαμβάνει να το παίξει αρσενικός, ενώ ο άλλος έχει στηθεί κανονικά Ο άντρας ερεθίζεται, και τέλος πάντων ολοκληρώνει και δια της οπισθίας οπής, όμως με παρτεναίρ γυναίκα.

Περισσότερο από gay είναι ο άντρας που φτιάχνεται με πλαστικό πέος, μάλιστα από γυναίκα. Ντρέπεται να παραδεχθεί και στο ίδιον τον εαυτό του ότι είναι gay ή bisexual. Δεν τολμάει να αναζητήσει ερωτική συντροφιά με άντρα, και φτιάχνετα με την γυναίκα του.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΦΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΗΘΟΣ!...