ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ

 

Κόψε φάση. Ο Μρινάκης για να μειώσει το πρωτάθλημα που πήρε ο ΠΑΟΚ μιλάει για τη... Συμφωνία των Πρεσπών. Απαράδεκτος ο εφοπλιστής. Και επειδή πάντα κρίνω με επιχειρήματα, σχολίασα το αυτονόητο. Ότι η ηθική του πρωταθλήματος είναι αυτή που είναι. Δεν είναι αγγελικό το πρωτάθλημα όταν το παίρνουμε, και βρώμικο όταν το σηκώνει άλλη ομάδα. Ποια είναι η φάση;

Βγαίνει ένας μπαοκτζης να 'ούμε και με βρίζει. Και... ζηλεύει δεύτερος χάλιας μπαοκάρα και μου τα σέρνει κι αυτός. Ενώ θα περίμενε ο καθένας μη χάλιας να μου πουν μπράβο. Γιατί έβαλα πάγο στον Μαρινάκη. Γιατί, όμως, ξηγήθηκαν... μπαοκάρες κι όχι νορμάλ παοκτσήδες; Επειδή με διάβασαν και δεν κατάλαβαν τι διάβασαν. Αυτό δεν είναι το χειρώτερο.

Η καραξεφτύλα τους είναι πως δεν έχουν καν επίγνωση ότι είναι η μούργα, το κατακάθι και το διαδηλώνουν δημοσίως.

Θα το πάω παραπέρα. Το γράφω, άλλωστε, για να μη χάσω την ευκαιρία: Δεν είναι ένας και δυο, χίλιοι και δυο χιλιάδες, είναι πολύ περισσότεροι, πατριώτη, αυτοί που κυκλοφορούν δίπλα μας και δεν ξέρουν ποιοι είναι, γιατί και τι ψηφίζουν. Άϊντε, να το κλείσουμε, με το ακόμα χειρώτερο, πατρίδα: Αυτές τις μούργες, αυτά τα κατακάθια, που εγώ, όπως κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος τους αγνοεί, τους λαμβάνουν υπ' όψιν τους πολιτικοί και δημοσιογράφοι, επικοινωνιολόγοι και παρουσιαστές.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ