ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ... ΩΡΙΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

 

Ίσως σκέφτεστε πως μια ζωηρή, νεότερη γυναίκα είναι πιο ελκυστική στους άντρες (και ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας), από μία γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της, αλλά είναι σίγουρο πως υπάρχει κάτι στις μεγαλύτερες γυναίκες που τρελαίνει τους νεαρούς. Εδώ σας μάζεψα δέκα λόγους που οι πιτσιρικάδες την κάνουν λαχείο με τις πιο ώριμες γυναίκες.

Και καλά οι μεγάλες, αρέσκονται στα τεκνά γιατί είναι … fresh meat, οι μικροί όμως, γιατί γουστάρουν τις μεγάλες; Ιδού οι απαντήσεις…

1. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ξέρουν τι κάνουν στο κρεβάτι

Η ώριμη γυναίκα έχει μεγαλύτερη σιγουριά με το πως βρίσκεται σε επαφή με την σεξουαλικότητά της και γνωρίζει ακριβώς πως λειτουργεί το σώμα της, πράγμα που κάνει ευκολότερο για έναν άντρα να την ικανοποιήσει στο κρεβάτι. Επίσης μια μεγαλύτερη γυναίκα έχει κάποια σεξουαλικά κόλπα στο μανίκι της. Αυτό τρελαίνει τους πιτσιρικάδες που δεν έχουν ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Οι γκομενίτσες είναι άπειρες και επιπλέον κάνουν και τις δύσκολες. Οι μεγάλες σε πετάνε κάτω, κάθονται πάνω σου και βλέπεις τον Χριστό φαντάρο.

2. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ελέγχουν τις ορμόνες τους

Μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν έχει τα συναισθηματικά ξεσπάσματα νέας κοπέλας, κι’ αυτό σημαίνει λιγότερη συναισθηματική πίεση στον άντρα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που μερικές φορές τα αγόρια έλκονται από κοπέλες που είναι πιο ώριμες για την ηλικία τους.

3. Οι μεγάλες δεν έχουν ψύχωση με το τέλειο σώμα

Οι άντρες έλκονται από τις πραγματικές καμπύλες των μεγαλύτερων γυναικών. Μιλάμε για γυναίκες που είναι ικανοποιημένες απόλυτα με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί το σώμα τους. Ξέρουν πως έχουν ελαττώματα, και επίσης ξέρουν πως αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσουν ή να λάβουν.

4. Οι μεγάλες δεν αποκαλούν τον νεαρό…

 Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr