ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ...

 

Εν αρχή η είδηση. Και επειδή πρόκειται για είδηση που σε στέλνει στη σιωπή και στην περισυλλογή, στη μεταφορά της μετράς και ζυγίζεις το κάθε γράμμα στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις. Πατέρας βίαζε τον γιο του. Πατέρας; Δεν αρνήσαι την πραγματικότητα. Αφού τον γέννησε είναι πατέρας. Η γυναίκα τίκτει, ο γεννήτορας είναι ο πατέρας. Όχι ο πατέρας ο οποίος φαντάζει να είναι η συνέχεια του Θεού. Ο πατέρας της ιστορίας μας εκφράζει τον Διάβολο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την είδηση, κτήνος ηλικίας 33 χρονών, από τη Σαξονία της ανατολικής Γερμανίας, κακοποιούσε σεξουαλικά τον 11χρονο αγόρι του και δεν του αρκούσε αυτό. Στη συνέχεια, σε ιστότοπους παιδικής πορνογραφίας, αναρτούσε το υλικό, που κατέγραφε όταν ερχόταν σε επαφή με το ίδιο το παιδί του.

Τι κάνεις μ' αυτή την τερατογέννηση, τον “πατέρα” που επιδίδοταν..., όχι δεν το προχωρώ. Τι κάνεις; Έχω πρόταση. Μου 'ρθε γρήγορα στη σκέψη, και τη μοιράζομαι μαζί σας...

... Στη γη υπάρχουν και ζώα. Άγρια ζώα. Τα οποία έχουν ανάγκη τροφής. Αντιληπτό ότι ένας απέραντος κόσμος των ζώων, άγριων, ημιάγριων, της ζούγκλας, των ωκεανών, και του ουρανού, γύπες, γεράκια, αετοί, δεν έχουν άλλη αγωνία, όλη μέρα, κάθε μέρα, από την ανεύρεση γεύματος. Να φάνε θέλουν τα φουκαριάρικα. Ούτε γήπεδο πάνε τα ζώα, ούτε σινεμά, ούτε κάνουν απεργίες και διαδηλώσεις στους δρόμους. Το μόνο που σκέπτονται είναι η τροφή. Τίποτα άλλο. Υπ' όψιν το κρέας, το ανθρώπινο, είναι και γαμώ τη νόστιμη τροφή.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΣΑΛΟΝΙΟΥ