ΤΟΥΣ GAY ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

 
Στατιστικά το 10% των ανθρώπων είναι ομοφυλόφιλοι καραμπινάτοι. Αυτό είναι το ποσοστό των ξεκάθαρων gay, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι άλλες... κατηγορίες, bisexual, ομοφυλόφιλοι με asexual συμπεριφορά κλπ, ισχύει και για άνδρες και για γυναίκες. Και όσες φορές έχει ερευνηθεί το ζήτημα επιβεβαιώνεται στατιστικά. Στον πληθυσμό του πλανήτη κατά 10% κυκλοφορούν πάνω κάτω καθαρόαιμοι και ενεργοί ομοφυλόφιλοι. 
Πόσοι gay υπάρχουν στο παπαδαριό; Να, ένα ερώτημα ενδιαφέρον και αναπάντητο. Στους ιερείς της εκκλησίας, και μιλάμε γενικά, για όλες τις Εκκλησίες, όλων των δογμάτων, χριστιανικών κι όχι. Ασφαλώς το ποσοστό των ρασοφόρων είναι πολύ μεγαλύτερο από το 10%. Δεν γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα και ακρίβεια, έστω στο περίπου, πόσο είναι μεγαλύτερο το ποσοστό, διότι δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ σχετική έρευνα. Υπεύθυνη. Έγκυρη.
Πόσοι κληρικοί, ιερείς, μητροπολίτες, μοναχοί, ιερομόναχοι, σ’ όλο το σύστημα. Πόσοι, το 37%, το 62%, το 75%. Ποιο είναι το άγνωστο ποσοστό; Το γνωστό εκτός Εκκλησίας είναι καρατσεκαρισμένο επιστημονικά, κοινωνικά, και δεν ξεπερνά το 10%.
Καταλήγω. Επειδή κάποιοι μητροπολίτες της ορθοδοξίας λένε φοβερά πράγματα ενάντια των ομοφυλοφίλων. Επειδή δεν θεωρούν απλά αμαρτία την ομοφυλοφιλία, αλλά ρίχνουν κατάρες και στέλνουν στην κόλαση τους ομοφυλόφιλους. Επειδή προτρέπουν τους χριστιανούς να ξεκινήσουν αγώνα κατά της ομοφυλοφιλίας. Γι' αυτό προτείνω:
Η ίδια η Εκκλησία να κάνει γκάλοπ, πρώτα. Πόσοι είναι οι κραγμένοι και οι κρυφοί ομοφυλόφιλοι. Και αφού επίσημα η ομοφυλοφιλία δεν είναι είναι αποδεκτή από τη θρησκεία, να ξεκινήσει ο εκκλησιαστικός αγώνας για να καθαρίσει ο δικός της χώρος. Να μη μείνει ούτε ένας gay στο παπαδαριό. Πρώτα αυτό, και μετά να συνεχιστεί ο αποκαθαρτικός αγώνας στην εκτός Εκκλησίας κοινωνίας.  
Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ