ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981

 

Τρομερά πράγματα. Παθαίνεις όταν τα διαβάζεις. Μόλις πριν λίγες εβδομάδες ο πλανήτης πληροφορείται πως ένας φονικός ιός από την κινέζικη πόλη Ουχάν απειλεί να σακατέψει κόσμο και κοσμάκη. Κάθε μέρα πλέον οι τρεις στις πέντε σοβαρές ειδήσεις είναι σχετικές με τον κορονοϊό. Οι δε φωτογραφίες σε νοσοκομεία και αεροδρόμια δίνουν το στίγμα της παγκόσμιας ανησυχίας. Στα λευκά ντυμένοι και οπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα ιατρικά όργανα ακτινογραφούν κάθε ύποπτο κι όχι προκειμένου να περιοριστεί το κακό.

Τελευταίας κοπής ο κορονοϊός; Ο Αμερικανός συγγραφέας Dean Koontz, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για τα θρίλερ του, έγραψε το βιβλίο ''The Eyes of the Darkness'', Τα Μάτια του Σκότους. Εκδόθηκε το 1981 και προφητεύει την εμφάνιση του κορονοϊού!!! Είναι να μη σαλτάρεις. Κατά τον συγγραφέα ο ιός κατασκευάστηκε σε στρατιωτικό εργαστήριο στην πόλη Ουχάν (!!!!!!!!!!) από το Κομουνιστικό Κόμμα της Κίνας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό όπλο.

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Ο κατασκευασμένος στα εργαστήρια ιός είναι του τύπου coronavirus και του δόθηκε η ονομασία της νόσου ‘Wuhan-400’. Και μοιάζει με τον κορονοϊό του σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΣΕ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ Ο ΙΟΣ