ΚΑΛΕΣΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 

Πριν παρθεί η απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας, η Αθήνα ήταν έρημη. Φοβερό, ανατριχιαστικό σκηνικό. Στην καρδιά της πρωτεύουσας των πέντε τουλάχιστον εκατομμυρίων κατοίκων και διερχόμενων κάθε μέρα, να μην υπάρχει ψυχή. Να κάνεις κρα να συναντήσεις άνθρωπο.

Υπάρχουν κάποιοι, τριαντάρηδες, τραινταπεντάρηδες που μέχρι προχθές παρίσταναν τον εξωγήινο. ''Τι να πάθω εγώ, και να κολλήσω θα είναι σα μια γριπούλα, δεν τρέχει τίποτα... ''. Τρέχει, όμως! Παρατρέχει, κύριε μαλάκα. Εσύ δεν θα πάθεις τίποτα, αλλά όταν κυκλοφοράς ασύδοτος πιθανόν να μεταδώσεις σ' άλλον, σ' άλλους την... γριπούλα.

Βγαίνω στην τηλεόραση και καλώ κόσμο στην πλατεία Συντάγματος για να προσευχηθούμε στον άγιο Φανούριο. Να διαμαρτυρηθούμε για την αδικία στον ΠΑΟΚ. Να καταγγείλουμε τον Σύριζα ή την Χρυσή Αυγή. Να απαιτήσουμε να κάνει μεταγραφές ο Αλαφούζος. Ρωτάω. Εγώ που κάνω το κάλεσμα της μαλακίας παρανομώ μόνο; Οι όσοι καπετάν μαλάκες, σε συνθήκες κορονοϊού, έρθουν στην πλατεία δεν φταίνε;

Σκάνδαλο. Θεωρήθηκε υπαίτιος ο μητροπολίτης Κυθήρων, που την περασμένη Παρασκευή έκανε τη λειτουργία των Χαιρετισμών, και ουδείς ασχολήθηκε με εκείνους τους πιστούς που πήγαν στην εκκλησία. Ο δεσπότης είναι μόνο ύποπτος να μεταδώσει τον ιό, όχι οι πιστοί.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ, ΡΕ;