ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ

 

Ο άνθρωπος γεννήθηκε ομοφυλόφιλος. Προειδοποιώ, πριν συνεχίσεις την ανάγνωση. Μη βιαστείς να βγάζει συμπέρασμα.

Ο άνθρωπος γεννήθηκε ομοφυλόφιλος κι αυτό είναι μια αλήθεια της Φύσεως, όχι της ζωής. Τη Φύση, θέλεις δεν θέλεις, θα τη σέβεσαι, δεν θα τη λαμβάνεις απλά υπ' όψιν σου. Δεν φτάνει αυτό, και σεβασμός στη φύση σημαίνει να την αποδέχεσαι. Σ΄ αρέσει ή όχι το γέννημα της. Φύση είναι η μάνα μας. Αυτή μας γεννάει μέσω του βιολογικού πατέρα μας μετά το σαρκικό του σμίξιμο με την μητέρας.

Η μάνα φύση, λοιπόν, κι αυτό δεν το συζητάμε, από καταβολής έχει αποφασίσει να γεννάει 90% ετεροφυλόφιλους- άνδρες και γυναίκες- και 10% ομοφυλόφιλους. Γιατί; Υπάρχει απάντηση. Επειδή έτσι γουστάρει. Δεν κάνει κέφι όλοι οι αρσενικοί να ποθούν μόνο θηλυκιά στο φύλο. Όλες οι γυναίκες να ερωτεύονται μόνο άντρες.

Πάρε κι αυτό να χορτάσεις. Αν η φύση γεννούσε 80 με 90% ομοφυλόφιλους τα πάντα όλα από την αρχαιότητα θα καταριόντουσαν τους ετεροφυλόφιλους. Καμιά θρησκεία δεν θα υποστήριζε τους λεγόμενους στραίητ, διότι ποτέ το παπαδαριό δεν λανσάρει το παραμύθι του υπέρ της όποιας μειονότητας. Και επειδή είναι θρησκεία πουλάει ηθική. Αυτό είναι καλό, αυτό είναι κακό. Πράγματα, δηλαδή, με τα οποία δεν ασχολείται καν ο Θεός. Μη ξεφεύγουμε.

Ο άνθρωπος γεννήθηκε ομοφυλόφιλος. Δεν έγινε στο δρόμο, στην πορεία της ζωής του. Είπαμε, απόφαση της Φύσης. Δεν θα βάλουμε με τον πρωτομάστορα Θεό Ήλιο, με τους αγίους ανέμους, την πρωτοθεά θάλασσα που της έχετε ξεπατώσει τα κλαπέτα. Μη ξεφεύγουμε.

Το 2013, σα σήμερα 26 Απριλίου, πέθανε ο ποιητής Λουκάς Θεοδωρόπουλος, ιδρυτικό μέλος του ΑΚΟΕ (Απελευθερωτικού Κινήματος Ομοφυλοφίλων Ελλάδος) και εκδότης του περιοδικού “Αμφί”. Γεννήθηκε το 1925 στην Άμφισα και στη γερμανική κατοχή πέρασε στο αντάρτικο, στον αριστερό ΕΛΛΑΣ.

Ένας θάνατος gay σε εποχή κουβέντας για το περίφημο σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. Αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Αυτά περί του απελευθερωτικού κινήματος των ομοφυλοφίλων. Κομπλεξικά πράγματα. Τι θα πει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων; Δεν τα αναγνωρίζω αυτά.

Υπάρχει ο Άνθρωπος. Τελειώσαμε. Να μιλήσουμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τελειώσαμε. Επειδή είναι άνθρωπος, όχι ομοφυλόφιλος, ετεροφυλόφιλος, αμφιφυλόφιλος, ό,τι άλλο. Τελειώσαμε. Είναι αυτό που είναι. Και δεν ήταν δική απόφαση να γεννηθεί αυτός που γεννήθηκε. Ούτε τον ρώτησε η μάνα του πόσο τα εκατό αρσενικές ή θηλυκές ορμόνες να σου στήσω.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ... , ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ