ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

 

Μπαίνεις μέσα. Όλα κύλησαν σωστά, αποδεκτά και από τους δυο, σχεδόν ιδανικά μέχρι να επιχειρήσει τη διείσδυση ο αρσενικός. Ξεκινάει να μπαινοβγαίνει το τραινάκι του, κι όταν έρχεται η προειδοποίηση, σαν το «σφύριγμα» που προαναγγέλλει το τέλος της διαδρομής, κάνει πίσω ολοταχώς... Γιατί μέχρι εδώ ήταν, δεν πάει άλλο, ούτε μια κίνηση περισσότερο. Αποτραβά το πέος από τον κόλπο της γυναίκας πριν τον πάρουν τα ζουμιά.

Πολλοί το συνηθίζουν. Να μην ποτιστεί εκείνη. Την οργώσουν κανονικά, όμως όχι και να την σπείρουν - με... σπέρμα.
Σεξ με απόσυρση, λοιπόν! Την κατάλληλη στιγμή. Στην πιο καυτή στιγμή. Σεξ ολοκληρωτικό, όμως χωρίς το φινάλε του. Χωρίς την αποθέωση του. Είτε το κορίτσι έχει ήδη «τελειώσει», είτε όχι, ο άντρας υποχωρεί. Επειδή πριν αρχίσει η διαδικασία του ταξιδιού δεν τον ''έντυσε'' με προφυλακτικό. Να είναι σίγουρος ότι θα αποφύγει τη σύλληψη. Την πιθανότητα να γίνει μπαμπάς παρά τη θέλησή του.

Η ζημιά γίνεται, όμως ! Και χωρίς προφυλακτικό, η γυναίκα γονιμοποιείται. Το γράμμα φτάνει στον προορισμό του. Και μετά ο αμαθής άντρας αναρωτιέται τι πήγε στραβά, αφού τήρησε τα όρια ασφαλείας, είχε κιόλας ''βγει'' πριν εκσπερματίσει.

Τέλειος ο μηχανισμός του σώματος- από κατασκευής. Δεν βγήκε από κανένα κανονικό εργοστάσιο, αλλά από εκείνο του Δημιουργού. Της Φύσης. Πριν ο άνδρας εκσφενδονίσει το σπερματικό υγρό, ο οργανισμός απελευθερώνει ένα άλλο, το απαραίτητο... λιπαντικό. Ένα υγρό διαφορετικής χημικής σύνθεσης, που προηγείται του σπέρματος, εκείνου της στιγμής του οργασμού. Υγρό ντελικάτο, που παράγεται βέβαια στο πέος και χρησιμεύει να υποβοηθήσει την εκροή του παχύρευστου σπέρματος μέσα στον κόλπο.

Τα φρόντισε όλα μέχρι λεπτομέρειας με τη σοφία του ο πλάστης, η φύση. Κατασκευαστικά το μοντέλο είναι ιδεώδες. Κανένα κουσούρι σωματικά. Πνευματικά, εγκεφαλικά πάσχει το προϊόν και δεν επηρεάζεται με τίποτα. Μάταια κάθε απόπειρα επιδιόρθωσης από κάθε θρησκεία και ιδεολογία. Αυτός είναι ο άνθρωπος, αυτός θα είναι πάντα.

Επί του θέματος. Το κάτουρο «τρέχει», το σπέρμα πυροβολιέται κατά ριπάς. Για να εισχωρήσει, όμως, στο αιδοίο μέσα το «σκληρό» υγρό, δηλαδή το σπέρμα, χρειάζεται την αβάντα, το σπρώξιμο από ένα μαλακό υγρό, το οποίο κι αυτό(!) περιέχει κάποιες χιλιάδες σπερματοζωάρια. Όχι εκατομμύρια, όπως το σπέρμα, αλλά κι αυτά τα λίγα, τα χιλιάδες σπερματοζωάρια σε κάνουν... μπαμπά.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ!