ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΔΙΠΛΩΜΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!

 

Κορίτσια πανεπιστημιακής ηλικίας, γεμάτες δροσιά και σεξουαλική απειρία, κάποια στιγμή αποφασίζουν το ρόλο της ''συνοδού'' να το πούμε κυριλάτα. Να συνοδεύουν άντρες στο... κρεβάτι. Καταλήγουν σ΄αυτή τη ''λύση'', να γίνουν πόρνες, διότι πράγματι αντιμετωπίζουν άμεσο οικονομικό πρόβλημα.

Για τον ματσωμένο παντρεμένο ή όχι άντρα είναι ιδεώδης ερωτική η περιστασιακή σύντροφος, μια 19χρονη, μια 20χρονη η οποία δεν είναι επαγγελματίας πόρνη. Και με τη γνωριμία μαζί της ο άντρας δεν έχει καμιά δέσμευση. Αυριανή επιστήμων η νεαρά, με κοινωνικά ενδιαφέροντα, μακριά από την οικογένειά της, σ' άλλη πόλη, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, διότι πέραν από τα προσωπικά έξοδα την επιβαρύνουν τα δίδακτρα, ό,τι άλλο απαιτούν οι σπουδές της.

Είτε, λοιπόν, με δική της πρωτοβουλία, είτε μυημένη από φίλη, πιθανόν μια συμφοιτήτριά η οποία έχει ήδη ξεκινήσει το σπορ, η κοπέλλα, κάνει το μεγάλο βήμα. Όπως χιλιάδες άλλες φοιτήτριες στη θέση της, συναντιέται με άγνωστο άντρα μια φορά την εβδομάδα, κάθε δέκα ημέρες, ανάλογα. Δεν αποκλείεται να διατηρεί και δεύτερον, ίσως και τρίτον πληρωτικό εραστή, παράλληλα.

Τις τελευταίες δεκαετίες το πράμα εξελίχθηκε σε ''θεσμό''. Τα πανεπιστήμια αποτελούν φωλιά φοιτητικής πορνείας, και οι ιέρειες της θέλουν να ξεχάσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τις ''αταξίες'' της γιατί δεν γεννήθηκαν πουτανάκια, ούτε σκέπτονται να ακολουθήσουν καριέρα ''επισκέπτριας πολυτελείας''. Σκοπός τους είναι να πάρουν το δίπλωμα δικηγόρου, γιατρού, αρχιτέκτονα, να παντρευτούν, να κάνουν παιδιά.

Όσο σπουδάζει η φοιτήτρια βλέποντας κρυφά άντρες, ίσως τους ίδιους συστηματικά, ακόμα και με μικρή λίστα πελατολογίου, κερδίζει πολύ περισσότερα χρήματα απ' όσα χρειάζεται. Και στους γονείς της, τους οποίους βοηθάει οικονομικά, λέει ότι βγάζει αρκετά ως πλασιέ εγκυκλοπαιδειών π.χ. ή φροντίζει κάποια ηλικιωμένη.

Το φαινόμενο της “αθώας” φοιτήτριας που είναι “ερασιτέχνης” πόρνη έχει πάρει διαστάσεις μόδας. Και στις ΗΠΑ και σ' όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Παρουσιάστηκαν, μάλιστα, και κρούσματα με κορίτσια μικρότερης ηλικίας, με μπλε ποδιά, δηλαδή μαθήτριες λυκείου. Πόσες, αλήθεια, πρώην φοιτήτριες έχουν ένσημα ''εργάτριας του σεξ''; Άγνωστο. Εφιαλτικοί οι υπολογισμοί σε αριθμούς από πανεπιστημιακές έρευνες σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας.

Το γήπεδο είναι μεγάλο. Επόμενο, λοιπόν, να μην το καταλάβουν όλο οι φοιτήτριες, οι αληθινές. Μπήκαν στο παιχνίδι και οι παραμύθι φούρναρης φοιτήτριες. Οι και πολύ περπατημένες που παριστάνουν τις άβγαλτες φοιτήτριες, διότι το μεροκάματο είναι μεγαλύτερο. Λέμε για το γήπεδο της πελατείας. Του ανδρικού πληθυσμού που έχει οικογένεια, πολύ καλή εργασία. Άνδρες πετυχημένοι, με σίγουρη εισόδημα που... “βοηθούν” ένα μανουλομάνουλο πριν αυτό αποκατασταθεί επαγγελματικά. Στη συγκεκριμένη δυναμική αγορά ανδρών ηλικίας 40-60 χρονών, οι οποίοι έχουν κάθε διάθεση να... “υιοθετήσουν” ένα sugar-baby 250-300 μηνών, η οργάνωση στην προσφορά υπηρεσιών γίνεται και στο πατ κιουτ. Επικοινωνία μ' ένα κλικ, μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ