ΠΟΙΟ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡΕΧΕΙ, ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ Η ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ;

 

Σε ρωτάω ευθέως και, παρακαλώ, να είσαι ειλικρινής. Εξομολογητικός. Σε διαβεβαιώ ότι η συζήτησή μας είναι απολύτως εμπιστευτική, δεν καταγράφεται σε καμία κασέτα και δεν μ' ενδιαφέρει το όνομά σου. Στο φινάλε δεν ζητάω να μου πεις τίποτα προσωπικό.

Το ερώτημά μου. Τι θα επιλέξεις από τα δύο, αυτό μονάχα να μου πεις με το χέρι στην καρδιά. Το ένα είναι το κλειδί δωματίου ξενοδοχείου, όπου σε περιμένει το κορίτσι της φωτογραφίας. Δες την είναι μανουλομάνουλο. Το άλλο είναι εισιτήριο για το κρίσιμο παιχνίδι της ομαδάρας σου. Λοιπόν. Ποια από τις δύο προσφορές μου θα προτιμήσεις;
Έρευνα πραγματοποίησε το αγγλικό πανεπιστήμιο Loughorough και να, το αποτέλεσμα: Το 67% των ανδρών περισσότερο από ό,τι στο σεξ χαίρεται όταν κερδίζει η ομάδα του. Φοβερά πράγματα, κύριε. Και καθόλου περίεργα!

Η σεξουαλική ικανοποίηση με την σύντροφό του, την γυναίκα του, με την όποια, περνάει σε δεύτερη μοίρα σε σύγκριση με την ολοκληρωτική ψυχική ευφορία που γνωρίζει το άτομο, όταν η ομάδα του πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη, μια ανέλπιστη πρόκριση, μια ιστορική διάκριση, μια κατάκτηση κυπέλλου, πρωταθλήματος.
Ο μέσος Βρετανός διαθέτει 2,5 ώρες την εβδομάδα στο σεξ. Για το γήπεδο, από τηλεόραση κι όχι, για την παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων ξοδεύει κατά μέσο όρο 3,5 ώρες την εβδομάδα.

Να σημειώσω τι παραλείπει η πανεπιστημιακή έρευνα. Γιατί ο άνδρας αξιολογεί στην προσωπική του ζωή περισσότερο το ποδόσφαιρο από τη συνεύρεση με γυναίκα; Στο γήπεδο ο ποδοσφαιρόφιλος δεν αισθάνεται παρόμοιους ερεθισμούς όπως όταν βρεθεί με γυναίκα. Και, βέβαια, δεν θα φτάσει στον οργασμό όπως στην σεξουαλική επαφή. Τότε τι να 'ναι αυτό που υπερέχει του σεξ; Είναι ότι το παιχνίδι στο ποδόσφαιρο πιθανόν να επιφυλάσσει στον οπαδό συναισθήματα πολύ δυνατά, που τα έχει ανάγκη. Το σεξ και με την πιο λαχταριστή γυναίκα δεν θα τον ενθουσιάσει σε τέτοιο βαθμό, σε ακραίες καταστάσεις, όπως η εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που του προκαλεί απέραντη απογοήτευση ή εκτός ορίων ενθουσιασμό.

Ένα ακόμα στοιχείο της έρευνας. Το 70% των ανδρών παθιάζονται με το ποδόσφαιρο, έναντι 46% των γυναικών. Μιλάμε μόνο για την Βρετανία.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ!