ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

Οι Άγγλοι λένε ''I love you''. Σ' αγαπώ, δηλαδή. Δεν λένε ''Είμαι ερωτευμένος μαζί σου''. Στην αγγλική γλώσσα απουσιάζει η λέξη ''Έρωτας''. Με μια λέξη, το ''love'' κάνουν δουλειά και για την αγάπη και για τον έρωτα. Το ίδιο και οι Γάλλοι, μια λέξη έχουν, το ''Amour''.

Έχει σχέση ο έρωτας, η αγάπη, με το σεξ; Έχει. Και δεν έχει. Αγαπάς ένα πρόσωπο φιλικά, πλατωνικά, ως αδελφός, ως ξάδελφος, όχι ερωτικά. Άλλη έννοια έχει το ρήμα Αγαπώ όταν το λες στην μάνα σου, άλλο στην γυναίκα σου. Τέλος πάντων, γουστάρεις να βρεθείς σεξουαλικά με κάποια χωρίς να την έχεις αγαπήσει, χωρίς να την έχεις ερωτευθεί. Άλλο είμαι καψούρης με γυναίκα, άλλο ερωτευμένος μαζί της. Να, γιατί δεν ταυτίζεται απαραίτητα η αγάπη με το σεξ.

Οι γυναίκες, βέβαια, οι περισσότερες γυναίκες έχουν το σεξ και τον έρωτα σε πακέτο. Αποδέχονται το σεξ όταν πειστούν ότι με τον γκόμενο θα γνωρίσουν τον έρωτα. Θα ακολουθήσει το αίσθημα, ο έρωτας. Και το σεξ είναι δεύτερο, πρώτος στόχος είναι ο έρωτας. Για τις γυναίκες μεγαλύτερη σημασία έχει η ρομαντική διάσταση της ερωτικής σχέσης. Αντίθετα, για τον άνδρα πρώτο έρχεται το σεξ.

Άλλο πράμα, λοιπόν, ο έρωτας, που είναι αέρας μυρωδάτος, που είναι φαντασία, άλλο το σεξ, που είναι πράξη, χειροπιαστό και σπαρταριστό πράμα.
Αντιστέκεται το κορίτσι. Τι κάνει ο άντρας; Θέλει σχέση μαζί του, όμως δεν αισθάνεται έτοιμη να γδυθεί. Πιθανόν να θέλει σεξ, να έχει γυρίσει η τρίχα της, αλλά να περιμένει από τον αρσενικό όχι απλά να επιμένει κι άλλο, όσο να της δώσει το «άλλοθι» προκειμένου αυτή να παραδοθεί.

Της λέει πως η σχέση τους θα ωφεληθεί, θα μπει στο σωστό δρόμο, και η ίδια δεν πρόκειται να πάθει τίποτα κακό αν προχωρήσουν όπως ένας άντρας με μια γυναίκα. Με τα κατάλληλα λόγια που θα τα γεννήσει η στιγμή την παραμυθιάζει, εκτός όλων των άλλων, ότι το σεξ είναι απαραίτητο. Σωματικά. Οργανικά. Ότι στην ηλικία της το έχει ανάγκη. Πέραν της ερωτικής και αισθηματικής έλξης που έχουν ο ένας για τον άλλον. Επειδή αγαμία- ιατρικά, επιστημονικά- σημαίνει ατροφία στην γυναίκα.

Δεν είναι ψέματα αυτά. Αλήθειες είναι. Για πολλές γυναίκες είναι αδιάφορο αν δεν συμφωνούν σ΄ όσα ο άντρας της λέει στο ψηστήρι του. Εκείνο που μετράει στην γυναίκα είναι να έχει ισχυρή δικαιολογία πριν ''υποκύψει''.

Αν η γυναίκα συνεχίζει να μην πείθεται, τότε ο άντρας, πάντα στο πολύ συντροφικό, την διαφωτίζει στο άλλο. Ότι οι κινήσεις στο σεξ βοηθάνε στη σύσφιξη της κοιλιάς της και των οπισθίων της. Δεν υπάρχει πιο φυσικό αναλγητικό στην γυναίκα από τον σεξουαλικό ερεθισμό. Κι ακόμα, πως η γυναίκα με τον οργασμό ενισχύει την αντοχή της, σε κάθε πόνο.

Ένα τελευταίο. ''Αν μ΄ αγαπάς αληθινά... '' κάνει την τελευταία του προσπάθεια ο άντρας ''... μ΄ αφήνεις να μπω μέσα σου διότι μαζί με το σπέρμα ο άνδρας αποβάλλει καρκινογόνες ουσίες''. Αλήθεια είναι κι αυτό. Αν δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει, τότε οι καρκινογόνες ουσίες θα συσσωρεύονται στον προστάτη.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ