ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Σου αρέσει η κυρία που δικαιολογημένα έχει κερδίσει την προσοχή σου και το πρώτο που σκέπτεσαι είναι να την πάρεις. Είσαι λάθος!. Πέρα για πέρα λάθος, κύριε. Μην τυχόν και εκείνη σε ''συλλάβει'' με το βλέμμα. Γυναίκα είναι και επιτόπου θα σε “διαβάσει”. Όσο κι αν την κολακεύει ότι την γουστάρεις, ότι την φαντασιώνεσαι τούτη τη στιγμή, η αρσενική σου σκέψη θα την ψιλοχαλάσει. Αντιλαμβάνεσαι γιατί;

Το κορίτσι θέλει να κατακτηθεί, δηλαδή πρώτα να πολιορκηθεί, όχι να ανταποκριθεί με την πρώτη. Άρα, απέσυρε τον πόθο που φλογοκοπάει στα μάτια σου και αντικατέστησε τον με θαυμασμό. Να αντιληφθεί η κυρία ότι σε γοήτευσε και να αρχίσει να συλλογίζεται..., “Αλήθεια, τι απ΄όλα είναι αυτό που του αρέσει επάνω μου;...”.
Αρκετή είναι η πύρινη ματιά σου να την βάλει κιόλας στο παιχνίδι. Γιατί να βιαστείς; Δεν είσαι του δημοτικού, δείξε συμπεριφορά παίκτη. Κάνε παιχνίδι, λοιπόν.
Γυναίκα είναι, όχι άλογο, να της δείξεις ότι θες να την καβαλήσεις. Ούτε ένα εμπόδιο είναι και σκέπτεσαι να το πηδήξεις. Όχι, αυτά. Δεν τα φανερώνεις αυτά στο βλέμμα σου.

Η άλλη νοιώθει υπέροχα αν εισπράξει το θαυμασμό σου, που όμως δεν αφορά μόνο το κορμί της, το στήθος της, τα οπίσθια της. Στα συν είναι ακόμα κι αν υποπτευθεί ότι εκτιμάς το φόρεμά της. Ακόμα καλύτερα ότι σε κέρδισε η χάρη στις κινήσεις της, η ευφράδεια της, ο τρόπος ομιλίας της. Η κάθε στιγμή καταγράφεται στον εγκέφαλό της.

Όταν πια το ραντάρ σου πήρε πρέφα πως είναι θετικά τα “μηνύματα” που εκείνη εισέπραξε από σένα, τότε με διακριτικότητα ξεκινάς τις ''επιθετικές'' σου πρωτοβουλίες. Εσύ έχεις τον πρώτο λόγο, κι αυτό ακριβώς επιθυμεί το κορίτσι. Εσύ να κάνεις παιχνίδι, εκείνη να ακολουθεί.
Φτάσατε στο κρεβάτι μετά από μία ώρα, μετά από μία εβδομάδα. Άσχετο. Καμία σημασία. Μετά από ένα μήνα. Επειδή απλά δεν σας προέκυψε ενωρίτερα. Το σημαντικό είναι να ''υποκύψει'' εκείνη, γιατί με τον τρόπο σου, έτσι που οδήγησες την κούρσα, την αντιμετώπισες ως θηλυκό επιπέδου.

Είσαι εραστής, τουτέστιν ένας ποιητής. Και την κλάση σου θα την απλώσεις από την πρώτη στιγμή που θα αρχίσεις το παιχνίδι μαζί της. Είναι μαλακία να ποντάρεις στην αξιοσύνη σου μόνο όταν έρθει η καυτή στιγμή. Όταν η κυρία είναι έτοιμη να σου δοθεί.

Εσύ, λοιπόν, προπορεύεσαι, πάντα με το πατίνι, όχι με γρηγορόστροφο τετράτροχο. Απολαμβάνεις κάθε λεπτό μαζί της, χωρίς να βιάζεσαι πότε να φτάσεις στη ''διαδικασία'' του σεξ. Όχι, δεν ήρθε η ώρα. Ακόμα κι αν εκείνη το αποζητάει, εσύ πριν από την διείσδυση συμπεριφέρεσαι λες η κυρία είναι έργο τέχνης. Και εσύ ένας ποιητής. Ένας περιηγητής. Ένας ερευνητής. Τα χέρια σου, τα μπράτσα σου, το στόμα σου, αποζητούν να χαρίσουν σ' εκείνη τους θησαυρούς της ηδονής, σε κάθε γωνιά του σώματος.

Ένα ζωντανό θαύμα είναι το κορμί της. Της κάθε γυναίκας. Όμορφης κι όχι. Καλοχτισμένης κι όχι. Αληθινό θαύμα και βρίσκεται στα χέρια σου. Ένα εικόνισμα είναι και περιμένει να το προσκυνήσει ο εραστής, όχι ένας ιερόσυλος.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΦΥΛΟΙ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΣΑΔΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!