ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ!

 

Τι εστί έρωτας άρχισε να καταγράφεται πριν από 3.500 χρόνια. Να αποκωδικοποιείται φιλοσοφικά, πνευματικά, οργανικά. Έχει διαπιστωθεί, και δεν χωράει αντίρρηση, ότι η γυναίκα στο σεξ, σ' αυτό το θείο δώρο της σαρκικής ηδονής, στέκεται περισσότερο ρομαντικά, σε σύγκριση με τον άνδρα. Η γυναίκα πλημμυρίζει στον έρωτα με πιο δυνατά συναισθήματα, λύπης, αγωνίας, αναμονής, πόνου, αγάπης, τιμωρίας, εκδίκησης, συγχώρεσης κ.α.

Να, γιατί και η Νο 1 φαντασίωση των γυναικών, σύμφωνα με σχετική επιστημονική έρευνα, είναι να τυλίγονται με ρομαντικές σκέψεις, να κυριαρχούνται από ρομαντικά συναισθήματα, την ώρα της σεξουαλικής επαφής.

Η φαντασίωση είναι μέσα στο παιχνίδι του σεξ. Οι πάντες φαντασιώνονται. Άνδρες και γυναίκες. Πιτσιρικάδες που την βγάζουν ακόμα με αυνανισμό, ακόμα και υπέργηροι ανίκανοι πλέον εδώ και χρόνια, λόγω ηλικίας, να ερεθιστούν, πολύ περισσότερο να ολοκληρώσουν.

Η φαντασίωση έρχεται μόνη της. Δεν πατάει κανείς ένα κουμπί να «σκηνοθετήσει» μια, δυο εικόνες στη φαντασία του. Θεωρείται, μάλιστα, επιβεβλημένη(!) η φαντασίωση. Επειδή κρατάει ζωντανό το άτομο σε δράση σεξουαλική. Σε ετοιμότητα!

Η Νο1, λοιπόν, φαντασίωση στις γυναίκες είναι τις στιγμές των προκαταρκτικών και της συνουσίας να τις συνοδεύουν με σκέψεις γλυκές, απόλυτα ρομαντικές. Η γυναίκα, δηλαδή, ακόμα κι όταν έχει τον άνδρα μέσα της...φαντασιώνεται.

Η Νο 2 γυναικεία φαντασίωση είναι το σεξ να γίνεται εκτός της οικίας της. Κι αυτό, από μια άποψη, κρύβει ρομαντισμό. Είναι μια ιδεαλιστικού τύπου ερωτική έκφραση της γυναίκας. Να επιθυμεί ποικιλία στη σεξουαλική της ατζέντας, να το κάνει και εκτός του χώρου που συνήθως περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Η φαντασίωση της την στέλνει στο γραφείο, σε δημόσια τουαλέτα, σε σκοτεινό δρόμο, σε ερημική παραλία. Με τον σύντροφό της κι όχι, άσχετο αυτό. Το νόημα της Νο 2 φαντασίωσης είναι η τοποθεσία της σεξουαλικής συνάντησης.

Η Νο 3 φαντασίωση των γυναικών. Συμμετοχή σε ομαδικό σεξ! Να υπάρχει και τρίτο άτομο τουλάχιστον, ίσως και τέταρτο.

Μια στιγμή. Τι σημαίνει η Νο 3 φαντασίωση των γυναικών, σύμφωνα με την έρευνα που έγινε σε 600 Ελληνίδες; Όχι, βέβαια, ότι όσες φαντασιώνονται group-sex, απαραίτητα είναι και έτοιμες, προσφέρονται πράγματι σε παρεάτο σεξ, όπως κάτσει ή με τράμπες κι όχι.

Το πιθανότερο πρόκειται για μια αθώα, μια... ακίνδυνη φαντασίωση. Μια σκέψη απλά, όχι ακριβώς για επιθυμία. Να ικανοποιείται... φανταστικά, να πειραματίζεται με υποθετικά σκηνικά στα οποία συμμετέχει κι αυτή. Δεν σημαίνει ότι με τη Νο 3 δημοφιλέστερη γυναικεία φαντασίωση πολλές δεν θα έλεγαν «Όχι» σε πρόσκληση για ομαδικό σεξ. Απεναντίας - πάντα σύμφωνα με τη σχετική έρευνα- πολλές, οι περισσότερες γυναίκες παρά την εν λόγω φαντασίωση τους, θα αρνούνταν κατηγορηματικά να βρεθούν σε συμποσιακό σεξ.

Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΞ... ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!