ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ

 

Σκηνή λες κινηματογραφική. Ο άνδρας δεν κρατιέται, ορμάει, αλλά κι εκείνη πως και πως περιμένει να τα πετάξουν όλα από επάνω τους, και να δοθεί ο ένας στον άλλον. Έφθασαν πια έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, εκείνος προσπαθεί να ξεκλειδώσει με χέρι που τρέμει, από το μέγα πόθο, και όσο γίνεται πιο γρήγορα να πέσουν στο κρεβάτι.

Το κορίτσι της ιστορίας μας, ο παίδαρος! Το μανουλομάνουλο. Τίποτα δεν της λείπει, μπαλκόνια, καπούλια, μπουτάρες να τις πιεις στο ποτήρι. Τελικά το αγόρι κατάφερε να βρει… την τρύπα στην κλειδαριά, ανοίγει την πόρτα και τότε προέκυψε το αδιανόητο. Το απίστευτο. Το αναπάντεχο. Τι ακριβώς συνέβη;

Άναψε ένα μικρό φωτάκι στην κρεβατοκάμαρα η κοπέλλα επειδή φοβάται το σκοτάδι. Παναγιά παρθένα, τι ήταν αυτό! Οι τοίχοι στο δωμάτιο ήταν γκρι χρώματος. Η γκαντεμιά για τον άνδρα! Έχασε απότομα κάθε διάθεση για σεξ.

Γίνεται, ρε, αυτό το πράγμα; Παραγίνεται. Αν τα χρώματα στο δωμάτιο ήταν μωβ, έστω προς το κόκκινο, προς το ροζ, και το γαλάζιο, δεν υπήρχε περίπτωση να φρενάριζε ο λεβέντης. Ποιος το λέει αυτό; Η επιστημονική έρευνα.

Φοβερά πράγματα. Διαβάζεις τα συμπεράσματα της έρευνας και λες Εγώ δεν ζω σ' αυτόν τον κόσμο. Εγώ είμαι από άλλον πλανήτη, από άλλον αιώνα. Σε κάποιους, λένε, επηρεάζεται αρνητικά η λίμπιντο από το χρώμα που κυριαρχεί στο χώρο. Ακόμα και από τα σεντόνια!

Φοβερά πράγματα. Ανάβει κάποιος, αν τα σεντόνια είναι μεταξένια, ενώ αρχίζει να χάνει τη στύση του με βαμβακερά σεντόνια. Καλά, με νάυλον ή πολυεστερικά σεντόνια το πιστόλι αφοπλίζεται επιτόπου.

Ρε, άλλος δεν καταλαβαίνει τίποτα, ας ξαπλώσει σε κουρελούδες, σε τσουβάλια και χαρτοσακούλες. Τίποτα δεν τον κρατάει. Να, όμως, που υπάρχουν άτομα, άνδρες και γυναίκες που κομπλάρουν. Βρίσκονται στο βυζαβί και στο παραένα ξενερώνουν από το... χρώμα στους τοίχους, στις κουρτίνες ή το υλικό των σεντονιών. Γιατί στο σεξ τα πάντα όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Δεν αποφασίζει η προσωπική βούληση, αλλά ο ανεξέλεγκτος και υπερευαίσθητος εγκέφαλος. Αυτός στέλνει τα ''μηνύματα'' πριν την ερωτοπραξία. Τις εντολές να ποθήσεις, αλλά και να ξεποθήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕΞ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!