Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟ ΣΕΞ

 

Ιδού, η μεγάλη αλήθεια που ξεσκεπάζει το κατάντημα του σημερινού ανθρώπου. Είναι η πραγματικότητα για την οποία αξίζει κανείς κλάψει, να ενταφιάσει την πολυθρύλητη σεξουαλική ελευθερία που... κατέκτησαν οι μεταπολεμικές γενιές.

Δεν έχει ξαναγίνει από καταβολής. Ποτέ άλλοτε άνδρες, και ιδιαίτερα γυναίκες, δεν ντυνόντουσαν τόσο τολμηρά όσο στο βαθμό του σήμερα. Ποτέ δεν μιλούσαν τόσο ανοικτά για το σεξ. Ποτέ στο παρελθόν το γυμνό δεν κυριαρχούσε όπως σήμερα στην καθημερινότητα, στο σινεμά, στη διαφήμιση. Κι όμως!

Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα και αμείλικτα. Κατά μέσο όρο ένας άνδρας σ' όλη του τη ζωή έχει πάει μόνον με επτά γυναίκες. Η φτώχεια! Μια γυναίκα, κατά μέσο όρο, σ' όλη της τη ζωή έχει πάει μόνον με επτά άνδρες. Η δυστυχία!
Προς τι, λοιπόν, το πέρασμα στην περιβόητη σεξουαλική... επανάσταση(;), μετά από αιώνες καταπίεσης με συντηρητικές κοινωνικές συμβάσεις και ηθικές ταυτισμένες με απαγορεύσεις θρησκευτικού χαρακτήρα.

Η έρευνα έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη. Στον απόλυτα, δηλαδή, προχωρημένο κόσμο της Δύσης, όπου όσο κι αν «αντιστέκεται» ακόμα η Εκκλησία, ο άνδρας και η γυναίκα αισθάνονται σήμερα αποενοχοποιημένοι. μάλιστα με την ανοχή, τη συνδρομή του κράτους, της τέχνης, της πολιτικής, των μήντια.

Κι όμως! Δεν ξεπερνάει το Νο 7 ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων που- πάντα σύμφωνα με την έρευνα- από τους ίδιους τους ερωτώμενους θεωρείται νορμάλ τόσο για έναν άνδρα, όσο και μια γυναίκα. Φρίκη! Σκορ που δεν το αναφέρεις με... υπερηφάνεια.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΙΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ!