ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΕΞ

 

Δεν πρόκειται για ελευθεριότητα να λέει κάποιος ό,τι του κατέβει στη σεξουαλική επαφή. Όταν δυο άνθρωποι ερωτεύονται και το δείχνουν στην πράξη. Στη συνουσία και ό,τι προηγείται. Για παράδειγμα αυτός που βάζει στο στόμα του τη λέξη «πηδάω» δεν έχει συναίσθηση ποια είναι η αξία της στιγμής. Ξέχασε τον αυτόν που λέει «Πάω να πηδήσω». Δεν θα φτάσει ποτέ στον σεξουαλικό παράδεισο. Και τον άλλον που λέει «Την πήδησα».

Όταν μιλάς για «πήδημα», τότε δεν έχεις ιδέα, κάτι περισσότερο από τον προθάλαμο. Δεν θα περάσεις ποτέ την πύλη εκείνη η οποία οδηγεί στις υψηλές απολαύσεις. Στις αποθεωτικές ηδονές.

Επιτέλους, το σεξ δεν είναι μόνο σωματική επαφή. Όχι, κύριε. Αρκεί το τι νοιώθει ο καθένας όταν ''τελειώνει'' για να αντιληφθεί σε ποια διάσταση βρίσκεται το σώμα και το πνεύμα του. Το Είναι του. Το μυαλό του. Γίνεται άλλος άνθρωπος. Το ηθικό του φτάνει στον ουρανό. Τόσο ανεβασμένος θαρρεί μετά τη συνουσία. Η λέξη! Συν και Ουσία. Ουσία που παράγεται όταν λειτουργεί το Συν. Το Εγώ και η άλλη.

Σύμπαν, παν και συν, όχι απλά παν. Σύνολο, όλο και συν, όχι όλο. Και στο σεξ, όχι μόνο ουσία, κάτι περισσότερο, κάτι βαθύτερο. Συνουσία. Η υπέρβαση της ουσίας. Δεν μπαίνει μονάχα το πέος. Μπαίνει ολόκληρος. Και εκείνη τον δέχεται ολόκληρο, όχι μόνο μέσα στον κόλπο της.

Είναι, λοιπόν, και πνευματική επικοινωνία το σμίξιμο των δυο σωμάτων. Και εκεί που οι δυο εραστές έχουν έρθει κοντά, πιο κοντά δεν γίνεται, η στιγμή είναι η κατάλληλη να δουλέψει η εξομολόγηση. Τι άλλο γουστάρουν. Τι άλλο θέλουν να δοκιμάσουν. Να απλωθούν στο κρεβάτι απόκρυφα μυστικά, ''απωθημένα''.

Είναι δειλή; Σεμνή. Άτολμη. Διστακτική. Μπες μέσα της, στον εγκέφαλο μέσα της. Κέρδισε την! Κατάκτησε την! Να μην αισθάνεται ντροπή να σου ζητήσει και το ''κάτι άλλο''. Αποδεδειγμένο. Το ζευγάρι που το ''συζητάει'' είναι εκείνο που γνωρίζει την υπέρβαση στο σεξ. Κι όταν ''πιάσουν'' το καλύτερο, στη συνέχεια το προχωράνε στο ακόμα καλύτερο.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ!