ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΟΠΟΙΟΣ... ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ

 

Ανθρώπινο λάθος, όπως κι αν το δει κανείς, ο γάμος. Να, όμως, που μάλλον είναι απίθανο να το αποφύγουν σχεδόν όλοι. Και όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα κάνουν τη γκέλα. Το γάμο με παπά και κουμπάρο. Το πιο περίεργο; Χωρίζουν και ξαναπαντρεύονται. Κάποιοι, μάλιστα, έρχονται εις γάμου κοινωνία με τον ίδιο σύντροφο, με τον οποίον είχαν πάρει διαζύγιο. Όπως η παγκοσμίως γνωστή κυρία Πάμελα Άντερσον. Λάθος τριπλό! Μην πω τετράπλευρο, όταν κάποιος ξαναπαντρεύεται το ίδιο πρόσωπο. Να μετρήσουμε τα λάθη, λοιπόν...
... Ένα το λάθος που παντρεύεται. Δυο τα λάθη που χωρίζει αυτόν ή αυτήν που παντρεύεται. Ασφαλώς είναι λάθος ο γάμος, αφού στη συνέχεια ζήτησε και πήρε διαζύγιο. Και να μη χώριζε, η γκέλα να παντρευτεί είναι δεδομένη, άλλο ότι όσο κρατάει ο γάμος κάνει το κορόιδο, ότι πάει καλά η συμβίωση. Κι αν δεν περπατάει η δουλειά, πέφτει ο συμβιβασμός του κερατά.

Τρίτο λάθος που ξαναπαντρεύεται, μάλιστα τον ίδιον άνθρωπο, τον οποίον είχε απορρίψει. Ποιο είναι το τέταρτο λάθος; Έλα, εγώ θα τα λέω όλα; Ξαναχωρίζει αυτόν που ξαναπαντρεύτηκε. Συνέβη στην περίπτωση της πρώην μοντέλας και ηθοποιού Παμέλας Άντερσον. Συμπέρασμα; Γλυτώνει το διαζύγιο εκείνος που δεν παντρεύεται. Και προστατεύει την προσωπική του ζωή, που κινδυνεύει να σακατευτεί, να αλλοτριωθεί με το γάμο.

Παρακάτω. Έκανε κάποιος το λάθος, και παντρεύτηκε. Μήπως αν χωρίσει πέφτει σε πιο χοντρό λάθος από το... λάθος να συνεχίσει το μαρτύριο, την υποκρισία της ευτυχίας που απολαμβάνει από τις... χάρες του γάμου;
Τι συμβαίνει με τους χωρισμένους; Φοβερά πράγματα. Η συντριπτική πλειοψηφία ξαναπαντρεύεται! Ξανακάνουν τη γκέλα. Και το πιθανότερο είναι να την ξαναπατήσουν. Γιατί; Επειδή ο γάμος είναι γάμος, είτε μ' αυτήν, είτε μ' άλλην γυναίκα.

Αφήνουμε τις ειδικές περιπτώσεις, όπου πράγματι ο γάμος είναι μαγικός, ακριβώς επειδή ο άντρας στο δεύτερο γάμο έχει «ωριμάσει», η δε δεύτερη σύζυγος έχει προσαρμοστεί στα μέτρα του.
Η Παμέλα Άντερσον γεννήθηκε σα σήμερα πρώτη Ιουλίου, το 1967, άρα έχει μπει για τα καλά στην έκτη δεκαετία της ζωής της. Δεν είναι η μόνη που στην πραγματικότητα δεν παίρνει σοβαρά την υπόθεση γάμος. Να καταθέτει δυο και τρεις φορές αίτηση διαζυγίου, για να γλυτώσει από τον καθένα σύζυγο της, αλλά τους την... χάριζε, τελικά! Να παντρεύεται δυο φορές τον Ελληνοαμερικανό μουσικό. Να έχει σκοράρει πέντε γάμους, τον τελευταίο μετά τα 50 της η μαστόλαγνη τρελογκόμενα και πάλι να...χωρίζει. Αυτή τη φορά σε διάστημα μικρότερο από δυο εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΣΕΞ Η ΠΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ