ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ... ΠΟΡΝΟ

 

Αληθινή ιστορία. Τριαντάρα, μητέρα δύο παιδιών. Στήθος που ζαλίζει και προκαλεί φαντασιώσεις. Κορμί καλοχτισμένο, εντελώς σεξουαλικό, σχεδόν πουτανίστικο. Δήλωσε ερωτευμένη με τον σύζυγό της, ότι οι δυο τους συνήθως περνάνε υπέροχα κάθε φορά που ξαπλώνουν. Έρχονται συχνά σε επαφή, με ποικιλία στο ρεπερτόριό τους, και χωρίς ντροπή δοκιμάζουν νέα κόλπα.

Είπε κι άλλα ακόμα στον ειδικό στον οποίο απευθύνθηκε η 30χρονη δικηγόρος, π.χ. ότι οι πολύ καλές τους ερωτικές πτήσεις οφείλονται κυρίως σ' αυτήν, επειδή εκείνη είναι η ανοικτή σε κάθε τι διαφορετικό, σε κάθε τι καινούργιο που τους απογειώνει σεξουαλικά.

Συνέβη άγρια μεσάνυχτα. Ξυπνάει η εν λόγω ερωτιάρα και δεν βλέπει δίπλα της στο κρεβάτι τον 38χρονο σύζυγο. Που να βρίσκεται τέτοια ώρα; Τον τσακώνει στα πράσα, σε πορνοκατάσταση. Να μπανίζει τσόντα στο γραφείο του, στα σκοτεινά. Χωρίς να την αντιληφθεί αυτός, η κυρία επιστρέφει στο υπνοδωμάτιο και σοκαρισμένη σκέπτεται: Μήπως μαλακιζόταν κιόλας ο άντρας της, ο πορνοκαύλης.

Σκανδαλίστηκε η γκομενάρα. Απαράδεκτος ο σύζυγος. Ασυγχώρητος. Εκείνη να του έχει δοθεί ολοκληρωτικά, σεξουαλικά και συντροφικά, κι εκείνος την… πρόδωσε! Έκανε μόνος του ό,τι έκανε ο πορνογάμης. Όχι μαζί της! Άρα, δικαιολογημένα να 'ναι τσατισμένη. Και να αισθάνεται πως δεν του είναι αρκετή. Με συνέπεια να εισπράττει επιτόπου ένα είδος απόρριψης. Και συλλαμβάνει τον εαυτό της να... ζηλεύει. Γιατί ο σύζυγος προτιμάει το πορνοτσόντα κι αυτήν δεν την βλέπει για την,,, πορνοβασίλισσα του. Όταν, μάλιστα, η ίδια δεν θα είχε καμία αντίρρηση να έχει συμμετοχή σε πορνοδουλειά. Να παρακολουθήσει παρέα και την πιο τολμηρή, την πιο ακραία κασέτα. .

Άτομο με ανοικτό μυαλό, γυναίκα της εποχή της κι όμως… παρεξήγησε τον σύζυγό της επειδή εκείνος κάποια στιγμή αφέθηκε να μπανίζει μόνος του πορνοταινία. Λάθος της κυρίας. Και να αυνανιζόταν αυτός μπροστά στον υπολογιστή, πάλι είναι αδικαιολόγητη εκείνη αν αισθάνθηκε… παραμελημένη. Είναι μάλλον φυσιολογικό μια στις τόσες να πορνοβοσκάει ο άνδρας, και γιατί όχι να… ολοκληρώνει με αυτοϊκανοποίηση..

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ...