ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ... ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ

 

Τα γεννητικά όργανα, το πέος και οι όρχεις στους άνδρες, το αιδοίο και ο κόλπος στις γυναίκες, βρίσκονται πολύ κοντά στον πρωκτό. Όχι απλά δίπλα και γειτονικά, αλλά σχεδόν κολλητά. Το γεννητικό σύστημα, λοιπόν, του ανθρώπου κατοικοεδρεύει στην απολύτως ίδια περιοχή του σώματος με τον...βόθρο του. Την πίσω τρύπα του. Τυχαίο;

Τίποτα δεν φτιάχτηκε στην τύχη από τον Δημιουργό. Ούτε πρόκειται περί λάθους να πει κανείς. Κάποιος, μάλιστα, για την «συγκατοίκηση», ειδικά στην γυναίκα, είπε το φοβερό: «Ο πρωκτός έχει νοικιάσει, έχει μισθώσει το μέρος που υπάρχει το αιδοίο...».

Έχει τους λάτρεις του ο πρωκτός. Τους «νορμάλ» και τους ανώμαλους, εκείνους που αρέσκονται στην κοπροφιλία, την κοπρολαγνεία, ακόμα και την κοπροφαγία. Για τους gay, βέβαια, ο πρωκτός έχει εξελιχθεί στην πλέον συνήθη «υποδοχή» του πέους.

Ο «πρωκτικός τύπος», δηλαδή εκείνος ο οποίος στη σεξουαλική επαφή αρέσκεται περισσότερο με το «πίσωπόρτι» της γυναίκας είναι άνθρωπος τσιγγούνης. Το λέει ο πατέρας της ψυχανάλυσης Ζίγκμουντ Φρόυντ. Και σπάγγος είναι, αλλά και ξεροκέφαλος και σχολαστικός.

Ψυχιατρικά και ψυχαναλυτικά προσέγγισε τον άνδρα που την βρίσκει στο πρωκτικό σεξ ο Φρόυντ. Δεν εισπράττει μονάχα ικανοποίηση, αλλά όποιος επιθυμεί τέτοια επαφή ασυνείδητα έχει άμεση σχέση με το ...περιεχόμενο μέσα στον πρωκτό. Με τα περιττώματα.

Επόμενο να αισθάνεται αποστροφή κανείς όταν τα διαβάζει αυτά. Οτιδήποτε, άλλωστε, που παραπέμπει σε...κόπρανα. Κάποιοι, όχι μόνον ο Φρόυντ, το έψαχναν ψυχογραφικά και βρήκαν σχέση με τον...καπιταλισμό. Άλλο πάλι τούτο. Δηλαδή; Το πρωκτικό σεξ εκφράζει την ελεύθερη αγορά, την ελευθεριότητα στην οικονομία, την αγριότητα του καπιταλισμού.
Ένας άλλος ισχυρίζεται- και είναι σίγουρος- ότι το πρωκτικό σεξ επιτρέπεται μονάχα στην κόλαση. Στον παράδεισο η δουλειά γίνεται κανονικά. Επαφή πέους με αιδοίο. Τι μας λένε! Ότι πέφτει σεξ και στην... άλλη ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ''ΑΣΧΗΜΕΣ'' ΓΚΟΜΕΝΕΣ