ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ

 

Τον ρώτησαν αν είναι υπέρ του ομαδικού σεξ; Γιατί όχι, απάντησε ο άσχετος. Γιατί όχι, σκέφθηκε ο αμύητος στο κόλπο, να μη βρεθώ σε χώρο και σκηνικό κατάλληλο, όπου θα έχω την ευκαιρία του έτοιμου φαγητού στο πιάτο. Να ξαπλώσω με μια γυναίκα της παρέας. Άμα λάχει και με δύο κυρίες την ίδια νύχτα. Αυτό δεν είναι το ομαδικό σεξ; Αυτό ακριβώς είναι.

Ο αδιάβαστος, όμως, αγνόησε την πιο βασική ''λεπτομέρεια''. Η φάση απαιτεί τη συμμετοχή και της δικής του γυναίκας. Το πάρτυ είναι ρεφενέ και θα παίξει ζευγαρωμένος, όχι σόλο, όπως και οι άλλοι παίκτες. Οι άλλοι συμπαίκτες. Τρία ζευγάρια, τέσσερα, ίσως και πέντε, ανάλογα πως θα στηθεί η σύνθεση. Και με ποιους κανόνες, π.χ. εάν όλοι, αρσενικοί και θηλυκές, προσφέρονται στον καθένα χωρίς όρους, χωρίς προσωπική επιθυμία, αλλά με την υποχρέωση της τυφλής ανταλλαγής.

Δεν υπάρχει το ''όχι'' από κανένα, όλοι λένε ''ναι'' στον καθένα, αν έχει προσυμφωνηθεί ο κανόνας ''ιγκλού''. Πιθανόν ο κάθε παίκτης να μην περιορίζεται σε μία μόνο επιλογή. Να δικαιούται να απολαύσει σεξουαλικά και δεύτερο μέλος της κομπανίας.

Όταν, λοιπόν, κάποιος είναι in σε κάτι σπέσιαλ και ολότελα... διαφορετικό, όπως το γκρούπ σεξ, αυτό σημαίνει ότι τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγος σου έχουν αποδεχθεί τους όρους του παιχνιδιού. Γιατί, όμως, ένα ζευγάρι να αποφασίσει να δοκιμάσει τέτοια εμπειρία; Να συμμετάσχει σε σεξουαλική διαδικασία συνεταιρικού τύπου. Συνήθως το κυρίαρχο κίνητρο είναι να βιώσει το σεξ με άγνωστο πρόσωπο. Τη μαγεία της συνεύρεσης με άτομο που συναντά πρώτη φορά. Κάτι, δηλαδή, που δεν συμβαίνει με το έτερον ήμισυ, παρά μονάχα με ξένο. Να, γιατί είναι αποδεκτή η ελευθεριότητα από τους συμπτωματικούς εραστές.

Απίθανο να συμμετάσχει κανείς σε τέτοιο σκηνικό με άλλα ζευγάρια για λόγους δημοσίων σχέσεων. Π.χ. στην επιδίωξη μιας άλφα γνωριμίας, ή διότι θα συναντήσει συγκεκριμένο πρόσωπο με στόχο νιτερέσο οικονομικού περιεχομένου.

Σε αρκετά μεγάλο βαθμό η Ευρώπη λέει ''Ναι'' στο ομαδικό σεξ. Σεμνές ανταλλαγές συντρόφων, αθώες παρτούζες, όχι ερωτικά όργια και σεξουαλικές ακρότητες. Σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες περισσότερο ανοικτοί είναι οι Σκανδιναβοί. Συγκεκριμένα, το 21% Σουηδών, Νορβηγών, Φινλανδών και Δανών το έχουν επιχειρήσει τουλάχιστον μία φορά. Ακολουθούν οι Ολλανδοί με 18%, οι Γάλλοι με 16%, οι Βέλγοι με 15%, οι Γερμανοί και οι Ισπανοί με 13%, οι Ιταλοί με 12%.

Εύρημα της έρευνας. Αν το ζευγάρι μετά από ''οικογενειακό συμβούλιο'' και μπόλικο προβληματισμό αποφασίσει, τελικά, να τολμήσει, να δοκιμάσει τον- κοινωνικά- απαγορευμένο καρπό, πιθανότητα στη συνέχεια να το επαναλάβει, ακόμα και να μπει στο λούκι. Αυτό, βέβαια, παίζει μόνο στην περίπτωση που ενθουσιαστεί την πρώτη φορά και ξεπεράσει τα διλήμματα, ηθικά και ψυχολογικά. .


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ