ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ

 

Ποια είναι η καλύτερη στάση στη συνουσία. Παλιό, πολύ παλιό το ψάξιμο που έπεσε, απασχολεί και σήμερα σεξολόγους, ερωτολόγους, συνουσιολόγους. Ποια, λοιπόν, είναι η καλύτερη, η ιδεώδης στάση των δύο σωμάτων για να παράγεται περισσότερη και πιο ποιοτική ηδονή.

Μιλάμε για το σαρκικό σμίξιμο, όχι τον αυνανισμό που κι αυτός κάνει δουλειά, όμως ποιος τολμάει επ' αυτού να συστήσει και να υποδείξει συγκεκριμένες ''τεχνικές''. Ποιο, δηλαδή, είναι το καλύτερο στήσιμο του κορμιού όταν κανείς το επιχειρεί μόνος σου. Για να μοιάζει με σεξ κανονικό και η αυτοϊκανοποίηση, η οποία χρειάζεται τη μαστοριά της.

Άλλη φορά το ακαδημαϊκόν φροντιστήριον περί αυνανισμού και τα είδη του, π.χ. τη χουφτωτή μαλακία, την τσιμπητή, τη μαξιλαρωτή στους άντρες, στις δε γυναίκες με τα δάκτυλα ή τη χρήση βοήθειας από μπαμπακωμένη φουρκέτα μέχρι δονητή.

Στο θέμα μας. Ποια, λοιπόν, είναι η ιδεώδης στάση στη σεξουαλική συνεύρεση άνδρα και γυναίκας. Μήπως χρειαστεί να πάμε στη σχετική ινδουιστική και την ισλαμική διδασκαλία; Βεβαίως οι δυο θρησκείες, βεβαίως θεολόγοι των δυο δογμάτων με τη θεία φώτιση κατέληξαν στις καλύτερες στάσεις, οι οποίες στη σούμα είναι γύρω στις 60, προκειμένου να καλύψουν τις όποιες ιδιαιτερότητες του ζευγαριού. Την κατάλληλη στάση π.χ. αν ο άνδρας έχει μικρό ή μεγάλο πέος, αν η ελαστικότητα του σώματος της γυναίκας την διευκολύνει να απλώσει τα πόδια της έως τους ώμους του άνδρα κ.α.

Μη λησμονούμε ότι άνθρωπος της θρησκείας, ένας βαθύτατα θρησκόληπτος έγραψε το αξεπέραστο Κάμα Σούτρα, με το οποίο υποδεικνύονται οι καλύτεροι τρόποι και οι πιο ευρηματικές στάσεις στη συνουσία. Στο εν λόγω ζήτημα απαντήσεις βρίσκουμε και σε απόκρυφο ευαγγέλιο του εβραϊσμού. Ο χριστιανισμός ποτέ δεν μίλησε για τις χαρές του έρωτα, τον οποίον στην πραγματικότητα τον θεωρεί αμαρτία. Πράγμα λερό.

Παγκόσμια αποκλειστικότητα. Ουράνια αποκλειστικότητα. Ποια η στάση που προτείνουν οι θεοί. Η στάση που προσφέρει σωματική αλλά και πνευματική τελείωση. Την απόλυτη ολοκλήρωση.
Δεν υπάρχει ιδανική στάση! Αυτό είπαν στον προφήτη αυτών αποδυτηριάκια. Επειδή το συναπάντημα των δύο γυμνών κορμιών είναι λειτουργία, ιερουργία θεϊκή, ευλογημένη από τον παντοδύναμο, και το μυστικό παραγωγής της πιο ακραίας ηδονής βρίσκεται στο μυαλό. Όχι στο σώμα.

Στο σεξ, κύριε τραμπάκουλα, δεν οπλίζεις και πυροβολείς. Ξαπλώνεις σ' αυτή ή την άλλη στάση, αλλά όχι απλά για να αδειάσεις το υγρό πυρ. Όχι, κύριε. Σεξ σημαίνει παιχνίδι φαντασίας, και το πας βλέποντας και κάνοντας. Σημαίνει ότι με επιλεκτικές και διερευνητικές χειρονομίες, ακόμα και με λέξεις κλειδιά, εισέρχεσαι στον άγνωστο χώρο του μυστηρίου.

Ούτε εσύ, ούτε το ταίρι σου γνωρίζετε ποιοι είσαστε, τι ενυπάρχει μέσα σας, τι είναι εκείνο που έχει ανάγκη να ξεπηδήσει με αφορμή τη σεξουαλική επαφή. Για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, το σώμα μας, αλλά και να βιώσουμε τη μαγεία του σεξ αναζητούμε σήμερα το ένα, αύριο το άλλο από από τα αμέτρητα μονοπάτια που οδηγούν στην κορύφωση. Κι αυτά τα μονοπάτια δεν ανακαλύπτονται με τις διάφορες και ποικίλες στάσεις


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ... ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ