ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

 

Ραλίστας το ΄παιξε χθες ένας υππότης της ασφάλτου στην παραλιακή, με το πολυτελειάς αμάξι του δεν άφησε τίποτα μπροστά να μην το προσπεράσει. Την είδε πίστα φόρμουλα ένα την Ποσειδώνος. Δεν ήταν δυνατόν να μην τον πάρουν πρέφα, αλλά ο τυπάς πήγαινε για ρεκόρ ταχύτητας, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Μήπως είχε βάλει στοίχημα ότι σε τόσο χρόνο θα πιάσει Γλυφάδα.

Τον πήραν στο κυνήγι και δεν άργησαν να τον στριμώξουν τα περιπολικά και στο κυριλάτο του ζήτησαν να βγει από το όχημα. Επιχειρηματίας άνθρωπος. Κανένας άλλος μαζί του, ίσως κάποια που έσπασαν τα νερά της, έτοιμη να γεννήσει. Ίσως κανένας με καρδιακό επεισόδιο. Τίποτα απ΄αυτά. Αδικαιολόγητος ο κύριος δημόσιος κίνδυνος.

Κι όταν ήρθε η στιγμή της λυπητερής. Να γράψουν στο χαρτί τα καθέκαστα οι μπάτσοι και να υποστεί τις συνέπειες ο μίστερ μπίζνεσμαν. ''Ωπα, ρε, παιδιά... '' κόβει τη φόρα του καθήκοντος ο παραβάτης. ''Τσάκω ο καθένας αυτά τα ψιλά, για μια μπύρα που κερνάει το μαγαζί... ''.

Πήρες χαμπάρι; Πήρα να λες. Εκτός των άλλων τον πήγαν σηκωτό στο τμήμα και του έραψαν μια επιπλέον κουστουμιά για απόπειρα δωροδοκίας. Που ζει ο άνθρωπος; Πήγε να λαδώσει όχι ένα και μοναδικό όργανο και στο σκοτεινό, αλλά πλέον του ενός. Για κλωτσές είναι ο έτσι όταν περίμενε να τα πάρουν όλοι οι παρόντες. Και να ήθελαν, και να υπήρχε ''συναδελφική'' εμπιστοσύνη, πότε να προλάβουν οι μπάτσοι να συνεννοηθούν;

Διαβάστε ακόμα:

Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ... ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ