Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Κατ’ αρχήν. Ο αυνανισμός είναι πράξη σεξουαλική. Ολοκληρωμένη. Με φινάλε, δηλαδή. Ναι μεν τη δουλειά την κάνει μόνος το άτομο, άντρας ή γυναίκα, αλλά «τελειώνει» σχεδόν κανονικά, λες και στο δρώμενο είχε συμμετοχή και ο παρτεναίρ.

Υπ’ όψιν πως μόνον το 30% των γυναικών φθάνουν στον οργασμό με τη συνουσία. Με τη διείσδυση. Πάντα σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες, το ποσοστό των ανδρών που σκοράρει στον οργασμό ξεπερνάει το 99%.

Μια γυναίκα, όμως, όταν το διαπράττει μόνη της, όταν επιχειρεί να αυτοϊκανοποιηθεί, είναι περισσότερο σίγουρη πως θα «τελειώσει»! Πέρα από την ηδονή που της εξασφαλίζει το τρίψιμο, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της ότι κατά 80% θα πιάσει οργασμό! Ε, όσο να’ ναι, λέει πολλά η διαφορά, από το 30% στο 80%.

Φοβερό, ε; Αν μαλακιστεί η γυναίκα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να... γαμηθεί ολοκληρωμένα! Αυτή είναι η Αποκάλυψη της αιωνιότητας. Που πανηγυρικά επιβεβαιώνει τη διαφορά στη βιολογική λειτουργία των δύο φύλων από τη μια και από την άλλη την έλλειψη προσαρμογής του άνδρα στις ανάγκες της γυναίκας όταν έρχεται σε σεξουαλική επαφή.

Πολλές γυναίκες, κι όταν λέμε πολλές εννοούμε πολύ περισσότερες απ’ όσες φαντάζεται ο αρσενικός, γουστάρουν σεξ με... ''αυνανισμό''. Τη δουλειά, δηλαδή, να την κάνει ο άνδρας στην γυναίκα, όχι εκείνη σόλο και ο άλλος να το ρίξει στο μπάνισμα. Να προηγείται, μάλιστα, της συνουσίας αυτός ο ''ενεργητικός'' για την γυναίκα ''αυνανισμός''. Επειδή γι’ αυτήν λες είναι κάτι περισσότερο από... ζέσταμα, από προθέρμανση.

Η προνοητικότητα, λοιπόν, του άνδρα είναι να μην περιμένει να του το ζητήσει η σύντροφος του. Το πιθανότερο δεν θα το κάνει εκείνη από ντροπή. Αυτό το καθήκον είναι του αρσενικού. Διακριτικά, τρυφερά, καθόλου πιεστικά και χωρίς να κάνει το κορίτσι να αισθανθεί προσβλητικά, ο άνδρας πριν ξεκινήσει τη διαδικασία της διείσδυσης- και μέσα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας- ας την... βοηθήσει να ζεσταθούν τα αίματα της.

Όλα, και τα πιο δύσκολα, και τα εκτός σεναρίου, στο σεξ κυλούν μαγικά αν ο άντρας επιλέγει την κατάλληλη στιγμή για τούτο και το άλλο. Μόνο έτσι δεν χαλάει το σκηνικό με κάτι που εύκολα θα μοιάζει με φάλτσο, με παραφωνία. Όσο γι΄ αυτό που συγκεκριμένα κουβεντιάζουμε, αν ο άντρας φερθεί τρυφερά και πάρει επάνω του τη δουλειά, θα προσφέρει στην γυναίκα απόλαυση που την έχει ανάγκη. Και δεν θα το μετανοιώσει που αφέθηκε στα δάκτυλα του άντρα..


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ''ΤΡΙΟ'' ΚΑΙ ΤΑ... ΚΑΛΑ