ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΓΩ;

 

Σεξουαλικός μύθος ότι η γυναίκα κάνει κρα για τη διάρκεια στο σεξ. Ότι δεν της φτάνουν τα πέντε λεπτά στη συνουσία. Όχι, αυτό δεν ισχύει στην παλιά γυναίκα, την αιώνια γυναίκα, αυτήν που σε μεγάλο βαθμό την κουβαλάνε ακόμα οι περισσότερες γυναίκες. Αρκετά της είναι και τα πέντε λεπτά, και τα τρία λεπτά.

Ο άντρας ο οποίος στο σεξ είναι μονότονος, καθόλου ''φλύαρος'' στα χάδια και στα φιλιά, κάθε φορά ο ίδιος, ε, ακόμα κι αυτός, αν κατά τα άλλα έχει συμπεριφορά σωστού συντρόφου, τότε καλύπτει την κανονική γυναίκα. Όχι εκείνη με την ανάγκη- βιολογικά- για περισσότερο σεξ. Αυτή η γυναίκα- λόγω της δικής φτιάξης από τη φύση της- θα ψάχνεται και στην περίπτωση που πέσει σε άνδρα υπόδειγμα εραστή.

Στην πραγματικότητα η γυναίκα δεν καίγεται για το σεξ, όπως ο άνδρας. Άλλο ότι μέσω του σεξ, μ’ αυτήν την θηλυκή της ''προίκα'', αισθάνεται απαραίτητη στον αρσενικό.

Και αναρωτιέται ο αφελής αρσενικός. Ο αιώνια μη προβληματιζόμενος στη σχέση του, στο όποιο διαπροσωπικό νταραβέρι με το άλλο φύλο:

- Μήπως με βαρέθηκε η γυναίκα μου;
Το σωστό είναι να αναρωτηθεί ο άντρας αν πράγματι αυτός βαρέθηκε την γυναίκα του. Και να κάνει την αυτοκριτική του.

Γιατί δεν της χαρίζει μια αγκαλιά. Μια γλυκειά κουβέντα. Μια ερωτική κουβέντα. Να νοιώσει εκείνη ότι του είναι επιθυμητή. Ότι μετράει ακόμα η κυρία. Και γιατί στο κρεβάτι δεν είναι περισσότερο ''εκδηλωτικός''. Ένας πιο ερωτικός άντρας, την φτιάχνει την γυναίκα. Όχι αν τα τρία λεπτά γίνουν έξι κι ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ