ΒΟΜΒΑ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ ΟΙ GAY

 

Ο ομοφυλόφιλος πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Γνωστό από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Άνδρας με άνδρα, γυναίκα με γυναίκα. Αυτή είναι η φύση τους. Γι αυτό τους λένε ομοφυλόφιλους, διότι σεξουαλικά, αλλά και ερωτικά, συναισθηματικά, τους τραβάει κάποιος, κάποια με το ίδιο γεννητικό όργανο.

Από την αρχαιότητα την λεσβία την λέγανε τριβάδα, διότι τριβόταν με άλλη γυναίκα για να το κάνει. Κολπικά. Κλειτοριδικά. Όσο για το πως γίνεται η επαφή ανάμεσα σε δύο άντρες, αυτό που ξέραμε από καταβολής, ήταν σεξ πρωκτικό.

Έσκασε βόμβα! Με επιστημονική έρευνα στην gay κοινότητα, μιλάμε για Ελλάδα του σήμερα, καταδεικνύεται ότι οι όμο. οι ομοερωτικοί προτιμούν κυρίως το στοματικό σεξ! Μην πέσουμε σε λεπτομέρειες, π.χ. σε ποια στάση το προτιμούν, τους βολεύει.

Γκρεμίστηκε ένας μύθος! Ότι οι ομοφυλόφιλοι άντρες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα κατέφευγαν στο πρωκτικό σεξ. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας μόνο το 36% των ανδρών ομοφυλοφίλων αρέσκεται στο από πίσω, ενώ το 75% στο στοματικό και στον αυνανισμό.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ