ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΣΕΞ... ΧΩΡΙΣΤΑ!

 

Πετυχημένος χρηματιστής στη χρυσή εποχή ο 50χρονος Ιάσων. Κέρδιζε πολλά λεφτά, αλλά η καθημερινότητα του βρισκότανι κάτω από διαρκή πίεση. Εύκολα έπεσε στην κόκα και στα χάπια με τη σκέψη να κουμαντάρει την ενέργεια του, να κάνει παιχνίδι στη δουλειά του με διαύγεια πνεύματος.


Ο Ιάσων ζούσε στον κόσμο του παραδομένος στο χρηματιστήριο, στις ουσίες και σε κάτι εξωσυζυγικό σχετικά με το... σεξ. Κι όταν πλέον πέρασε ενάμισυ χρόνο από τότε που είχε πλησιάσει ερωτικά την 40χρονη σύζυγό του, αποφάσισε να της εξομολογηθεί τι του συνέβαινε. Τι ήταν αυτό που είχε μπει στη ζωή του…


- Μαντώ, είναι δύσκολο να στο πω... Δεν είναι δίκαιο να μη γνωρίζεις τα πολύ προσωπικά μου... Είσαι γυναίκα μου και οφείλω να σου πω την αλήθεια.  Δεν μπορώ οι δυο μας…, έχω εθιστεί στην παρτούζα. Το ξέρεις ότι σ’ αγαπώ, και δεν θέλω να σε χάσω. Με όποια το κάνω δεν έχω κανένα συναίσθημα, αλλά δεν μου ΄ρχεται, δεν έχω στύση με μια μόνο γυναίκα, ακόμα και μαζί σου…


Είναι από τις περιπτώσεις αυτή στο ζευγάρι Ιάσωνα και Μαντώς που λες ''Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά''. Μια ιστορία που ο σεναριογράφος την στήνει όπως τον βολεύει. Την φτιάχνει κωμωδία για να διασκεδάσουμε με πικάντικα και απρόοπτα. Προσφέρεται η ιστορία και για δράμα, μια ψυχογραφική προσέγγιση της κρίσης στα σύγχρονα ζευγάρια με άγνωστη κατάληξη.


Να επανέλθουμε στην πραγματικότητα...


... Η Μαντώ τι κάνει, πως αντιδρά στην αληθινά αναπάντεχη γι' αυτή εξομολόγηση του άντρα της; Όταν το τελευταίο που σκέπτεται είναι να διαλύσει το γάμο, να χάσει τον άντρα της. Τον κουβαλητή της, να μη ξεχνιόμαστε. Λοιπόν; Να ακολουθήσει την πρακτική του Ιάσωνα, δηλαδή να αρχίσει κι αυτή να ξενοπηδιέται; Δεν το θέλει, ούτε συζήτηση. Να μείνει στη δίαιτα η ίδια, ενώ ο σύζυγος θα συνεχίσει να παρτουζώνεται, ούτε αυτό είναι η λύση. 


Με βαρειά καρδιά ακολούθησε τον Ιάσωνα σε μια κυριλάτη παρτούζα. Αηδίασε. Το σκυλομετάνοιωσε. Έλα, όμως, που δεν είχε άλλη επιλογή. Έτσι, συνοδεύοντας πάλι τον άνδρα της, και δεύτερη φορά συμμετείχε σε ομαδικό σεξ. Άρχισε να της αρέσει, γιατί όχι! Και να περιμένει με λαχτάρα πότε να το επαναλάβει, με νέους παρτεναίρ, σε διαφορετικά σκηνικά. 

Σύντομα η Μαντώ- σ' αυτή την εμπειρία με όλο καινούργιες ποικιλίες και μπερδέματα- διαπίστωσε πως κάτι την χαλούσε. Τι ήταν αυτό; Ο άντρας της! Ναι, αυτό είναι, δεν τον ήθελε μέσα στα πόδια της. Να την βλέπει με άλλον, με άλλους αρσενικούς. Ούτε και σ' εκείνη της καθόταν καλά να κοζάρει τον Ιάσωνα να κάνει στοματικό σε μια, πρωκτικό σε μια άλλη. Τέλος! Στο εξής η Μαντώ το ξεκαθάρισε στον Ιάσωνα, θα πηγαίνει μόνη της, δίχως τον σύζυγό της, για να ασκεί το αρχαίο σπορ της παρτούζας.