ΚΟΥΝΟΥΠΙ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΝΙΑΣ

 
Μάσκα θέλει ο κορονοναϊός, το κουνούπι τι χρειάζεται για να το αντιμετωπίσεις; Αλοιφές, σπρέυ. και για σιγουριά κουνουπιέρα. Μέρα που είναι σήμερα, έχει οριστεί παγκοσμίως ενάντια αυτού του ενοχλητικού εντόμου, και με την ευκαιρία να απλώσουμε τίποτα αράδες.
Το θηλυκό κουνούπι θέλει αίμα, διαφορετικά δεν θα θα φέρει στον κόσμο κουνουπάκια. Αυτός είναι ο στόχος της κουνουπίνας; Τα ζώα δεν έχουν στόχους και επιθυμίες. Ενεργούν όπως ενεργούν διότι μ' αυτήν την Εντολή γεννιούνται. Μ' άλλα λόγια δεν μπορούν να κάνουν αλλοιώς. Γιατί οι άνθρωποι που έχουν σκέψη, λογική είναι σε θέση να αρνηθούν τη φύση τους στα βασικά ζητήματα σχετικά με την ύπαρξη τους; Έλα, το παρατράβηξες. Για τα κουνούπια έχεις να μας πει κάτι;
Τι, δηλαδή; Πως να μην σας τσιμπάνε, δύσκολο να το αποφύγουμε. Το τσίμπημα θα βγάλει κοκκινίλα και το άτιμο θα θέλει ξύσιμο. Η φαγούρα που δεν τελειώνει με τη μια.
Λένε ότι τα άτομα που πίνουν μπύρα είναι εκείνα που γουστάρουν περισσότερο αυτά τα δαιμόνια έντομα, τα κουνούπια. Από θεωρίες όσες θες. Ένα πράμα που αν το φυσήξεις θα χάσει την ισορροπία του, έχει τέτοιο μηχανισμό που σε κάνει άνω- κάτω, Στην πέφτει με τις έξι καρφίτσες στο στόμα και την προβοσκίδα του.
Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ... ΣΚΟΤΕΙΝΟ